Fatih Erbakan: Millet İttifakı iktidara gelirse ‘felaket’ olur!

Fatih Erbakan: Millet İttifakı iktidara gelirse ‘felaket’ olur!
NotHaber

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Mevcut iktidarın yerine katı laikçi, intikam alma hırsıyla yanıp tutuşan bir zihniyet iktidara gelirse bu ülke için de millet için de hepimiz için de bir felaket olur” dedi.

 

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, göçmen ve seçim konularında Millet İttifakı’na ve muhalefet partilerine yüklendi.

Millet İttifakı’nın iktidara gelme ihtimalini değerlendiren Erbakan “Rövanş alma anlayışıyla iktidara gelinirse bunun da millete bir faydası olmaz. Mevcut iktidarın yerine katı laikçi, intikam alma hırsıyla yanıp tutuşan bir zihniyet iktidara gelirse bu ülke için de millet için de hepimiz için de bir felaket olur." diye konuştu.

ALİ BABACAN VE AHMET DAVUTOĞLU’DA ELEŞTİRİLERDEN PAYINI ALDI

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu’na da eleştiri oklarını gönderen Erbakan, “AK Parti iktidarı içinde yıllarca bulunup 'İyi olan her şey bizden, kötü olan her şey mevcut iktidardan ve orada kalanlardan' diyerek aradan sıyrılmaya çalışanların iktidara gelmesi halinde, bu ülkeye ve bu millete fayda gelmez." ifadelerini kullandı.

“MASUM İNSANLARI GÖZ GÖRE GÖRE ATEŞ ÇEMBERİNE ATAMAZSINIZ”

Göç sorununun kaynağında çözülmesi gerektiğine dikkati çeken Erbakan, “Bazı muhalif partiler, 'Bu ne biçim iş, biz gelir gelmez aynen geldikleri gibi hepsini toplayıp geri göndereceğiz.' diyorlar. Bu tabii hem uluslararası hukuk açısından uygun değil hem de insani olarak uygun değil. Siz, gelen bu masum insanları ateş çemberinin içine göz göre göre nasıl göndereceksiniz?" diyerek CHP’yi eleştirdi.

“BÖLGE ÜLKELERİ GÖÇ SORUNUNA ORTAK ÇÖZÜM BULMALI”

Mülteci sorununun, dış güçlerin Orta Doğu’yu karıştırma ve kaos oluşturma planının bir parçası olduğunu ifade eden Erbakan, Türkiye'nin jeopolitik açıdan göç dalgasından en çok etkilenen ülkelerden biri olduğunun altını çizdi. Erbakan, mülteci krizi konusunda Türkiye ile göçten etkilenen ülkelerin birlikte çalışıp kalıcı bir çözümün ortaya konması gerektiğini vurguladı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz