Evde ölü bulunan anne ve 2 çocuğu zehirlendi mi?

Evde ölü bulunan anne ve 2 çocuğu zehirlendi mi?

İskenderun’da yaşayan Aynur Mert ve iki çocuğundan haber alamayan yakınları durumu polise ihbar etti. Polis ekiplerinin ailenin yaşadığı eve gelmesiyle korkunç gerçek ortaya çıktı...

Hatay’ın İskenderun ilçesinde dün akşam korkunç bir olay yaşandı. Anne ve iki çocuğu kendi evinde ölü bulundu. Ailenin yakınlarının polise ihbarı üzerine evde ölü bedenleri bulunan anne ve çocukların zehirlendiği şüphesi üzerinde duruluyor.

ŞÜPHELİ BABA OSMANİYE’DE BULUNDU

Hatay'ın İskenderun ilçesinde anne ile iki çocuğunun evde ölü bulunmasıyla ilgili şüpheli görülen baba, Osmaniye'de gözaltına alındı.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay sırasında firari olarak değerlendirilen şüpheli baba Turgay Mert'in Osmaniye'de olduğu bilgisine ulaştı.

Ekipler, düzenlediği operasyonla Turgay Mert'i saklandığı adreste gözaltına alarak İskenderun'a getirdi.

BAŞSAVCILIK DEĞERLENDİRME YAPTI

İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı, olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ekipler şüpheli babayı arama çalışmaları başlatmıştı. Osmaniye’de yakalanıp İskenderun’a getirilen şüpheli babanın aileyi zehirlenmiş olabileceği düşünülüyor.

Başsavcılığın incelemelerinin ardından anne Aynur Mert ve çocukları Aleyna ve Ahmet Ali Mert’in cansız bedenleri, cenaze aracıyla İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz