Eski sevgiliden korkunç pusu!

Eski sevgiliden korkunç pusu!

Eski sevgilisi olduğu iddia edilen kadını işe gittiği esnada sokak ortasında göğsünden bıçaklayan şüpheli, kayıplara karıştı. Yaralı kadın ise hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Esenyurt'ta eski sevgilisinin yaşadığı apartmanın bodrumuna gizlenen Türkmenistan uyruklu Beghzat B., kadını evden çıkıp, işe gittiği sırada göğsünden bıçakladı. Tedavi altına alınan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kaçan şüpheli aranıyor.

BODRUM KATA PUSU KURDU

İstanbul Esenyurt'ta, bu sabah saat 08.00 sıralarında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde kan donduran bir olay meydana geldi. İddiaya göre sabah saatlerinde işe gitmek için evden çıkan R.A. isimli kadın, yaşadığı apartmanın bodrum katına saklanan eski sevgilisi B.B.’nin saldırısına uğradı.

SAÇINDAN SÜRÜKLEYİP SOKAĞA ÇIKARDI

İHA'da yer alan habere göre eski sevgilisini saçından sürükleyerek sokağa çıkaran ve darp eden gözü dönmüş şahıs, R.A.’yı göğsünden bıçaklayarak olay yerinden uzaklaştı. Bir süre kanlar içerisinde yerde yatan kadına çevredeki vatandaşlar yardım etti. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri geldi.

DEHŞET ANLARI KAMERADA

İlk müdahalenin ardından yaralı kadın sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırırken, polis ise olayla ilgili inceleme başlattı. Tabureye oturtulan kadının sokak ortasında kanlar içerisinde beklediği o anlarsa çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

"ADAM, BODRUM'DA SAKLANMIŞ"

Yaşanan dehşete şahit olan yaralı kadının komşusu, “Ben kızımı okula hazırladım ve dışarıda servis bekliyordum. O sırada bir şahıs geldi ve apartmanın içerisine girdi. Kızıma o adam nereye gitti diye sorduğumda ‘bodruma kata indi’ dedi. Yani adam kadın çıkana kadar orada saklanmış.” dedi.

"YARDIM EDİN" DİYE BAĞIRIYORDU"

Olaya şahit olan komşu detayları şu şekilde aktardı: “Kızımı gönderdikten sonra içeriye giriyordum o sırada olayı gördüm. Adam kadını saçından tutmuş dışarıya sürüklüyordu. Kadının çığlık seslerini duyduk, yardım edin diye bağırıyordu. Adam gittikten sonra kadının yanına gittiğimizde ise kanının göğsünden kan aktığını gördük.”

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz