Eski futbolcu Sezer Öztürk cinayet iddiasıyla tutuklandı!

Eski futbolcu Sezer Öztürk cinayet iddiasıyla tutuklandı!

Eski futbolcu Sezer Öztürk'ün adı cinayete karıştı. Öztürk'ün bir arkadaşı ile birlikte trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kişilere ateş açtığı olayda, 1 kişi hayatını kaybetti.

 

Bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta da forma giyen eski Futbolcu Sezer Öztürk'ün adı Cinayete karıştı. Öztürk'ün bir arkadaşı ile birlikte trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kişilere atteş açtığı olayda 1 kişi hayatını kaybettiği, 4 kişinin yaralandığı ortya çıktı.

Olay İstanbul'da, 19 Eylül Pazar günü akşam 17.30 sıralarında Çekmeköy’de Şile otoyolu Paşaköy mevkiinde gerçekleşti. İddialara göre, Halil İbrahim S. (24) babası, ağabeyi ve arkadaşlarıyla Paşaköy mevkine mangal yapmaya geldi.Patika yolun kenarına araçlarını park eden grup, mangal yapmaya başladı. Bu sırada, yabancı plakalı araçla gelen eski futbolcu Sezer Öztürk ve arkadaşı, patika yoldan geçmek için yol istedi. Halil İbrahim S. yol vermek istediği sırada ikili arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

ARACINDAN ATEŞ AÇTI

Tartışma alevlenerek kısa sürede kavgaya dönüşürken Sezer Öztürk’ün arkadaşı ve Halil İbrahim S.’nin ailesi ve arkadaşlarının katılmasıyla olay büyüdü. Yaşanan arbede esnasında Sezer Öztürk içinde bulunduğu lüks aracından ateş açmaya başladı. Halil İbrahim S. ise kaçarak vatandaşların bulunduğu alana girmeye çalıştı. Silahın yanı sıra bıçakların da kullanıldığı kavgada Halil İbrahim S. hayatını kaybetti. Baba Haydar G., ağabey Duran S. ve arkadaşları Sezgin Y. ile Metin A. ise yaralandı. Sezer Öztürk ve arkadaşı ise olay yerinden hızla uzaklaştıHayatını kaybeden Halil İbrahim S.’nin evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilirken maktülün cenazesinin Nişantepe mezarlığına defnedildiği belirtildi. Yaralanan vatandaşların ise hastanede tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

"HER ŞEY BİR ANDA OLDU"

Öte yandan olay anında yaşananlara ilişkin bir görgü tanığının şu bilgileri verdi “Bir kişi kaçmaya başlayınca gürültüye dışarı çıktık. Bu sırada silahlı şahıs, 'Siz karışmayın, sizlik bir durum yok, hedefim o' dedi. Silahı sıkmaya başladı, adamı öldürdü. Her şey bir anda oldu ne olduğunu anlayamadık. Mahalle ayağa kalkınca, 2 el de halkın üzerine ateş açtı. Yabancı plakalı aracıyla kaçmaya başladı" ifadelerini kullandı.

ALMANYA'DA BIÇAKLANMIŞTI

2014 yılında Beşiktaş'ta forma giyerken Sezer Öztürk'ün ismi yine bir olaya karışmış bu kez bıçaklanan taraf olmuştu. Devre arası tatili için gittiği Almanya'nın Düsseldorf kentinde eğlenmek için kuzeni ile dışarıya çıkan ezer Öztürk, burada karıştığı kavgada kuzeni ile birlikte bıçaklanmıştı. Sezer Öztürk kavgayı hafif yaralı atlatmıştı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz