Eski eşinden kafede dayak yiyen kadın haykırdı: Ölmek istemiyorum!

Eski eşinden kafede dayak yiyen kadın haykırdı: Ölmek istemiyorum!
NotHaber

Eski eşi kafenin ortasında kafasında bardak kırdı, meyve bıçağıyla onu öldürmek istedi. Şiddet mağduru kadın haykırdı: Ölmek istemiyorum.

Manisa’nın Soma ilçesinde yaşayan İmran Çelik boşanma aşamasında olduğu eşiyle bir kafede buluştu. Konuşma sırasında eşi kafasında bardak kırdı. Daha sonra meyve bıçağıyla eşini öldürmek istedi. Olay yaşadığı dehşet anlarını anlatan İmran Çelik, "Ölmek istemiyorum" dedi.

“EVLİLİK BOYUNCA TEHDİT ETTİ DAYAK ATTI”

İmran Çelik Soma'daki maden faciasında 2 çocuğunun babası olan eşini kaybetmişti. Yaklaşık 1,5 yıl önce güvenlik görevlisi Turgay Çelik ile ikinci evliliğini yaptı. İmran Çelik 4 ay önce bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Evlilikleri süresince sürekli şiddet gördü. Bu nedenle 22 Mayıs'ta boşanma davası açtı. Evlilikleri boyunca şiddet gördüğünü anlatan İmran Çelik, "Bir ay önce hastanede dinlenme odasında beni dövmüştü. 'Benden boşanırsan seni öldürürüm. Topuklarına sıkarım. Olan Asya'ya kızına olur' diyerek, tehdit ediyordu" diye konuştu.

'ÖLMEK İSTEMİYORUM'

Eşi Turgay Çelik’in psikolojik sorunları olduğunu İmran Çelik, çok korktuğunu ve ölmek istemediğini söyledi. İmran Çelik, "Hiçbir kadın şiddeti hakketmiyor. Adalet yerini bulsun istiyorum. Tutuklanmasını istiyorum. Serbest kalırsa beni öldürecek. Kendimin ve çocuğumun can güvenliğinin sağlanmasını istiyorum. O an bebek arabası yere de düşebilirdi, kızım beyin kanaması da geçirebilirdi. Belki de bebeğim ölebilirdi. Bebeğimi de görmesini istemiyorum. Ona da zarar verebilir" diyerek çocuğu için de yaşadığı endişeyi de dile getirdi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz