Erdoğan’dan muhalefete Z kuşağı göndermesi!

Erdoğan’dan muhalefete Z kuşağı göndermesi!
NotHaber

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin’de aralarında gençlerin de bulunduğu coşkulu bir kalabalığa seslenerek “Birileri diyor ki Z kuşağı muhalefetin yanında. Z kuşağı burada burada” diyerek nazire yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin’de AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda konuştu. Coşkulu bir kalabalığa seslenen Erdoğan “"Birileri diyor ki 'Z Kuşağı, Y kuşağı, bunların hepsi muhalefetin yanında.' Z kuşağı burada, burada. Gençlerimizin ışıldayan gözlerinde şahit olduğumuz umudu ve özgüveni hiçbir makama değişmeyiz.” diyerek muhalefet partilerine gönderme yaptı.

GENÇLERE ‘2023 SEÇİMLERİNDE CANLA BAŞLA ÇALIŞIN’ MESAJI VERDİ

Sözlerini gençlere hitaben sürdüren Erdoğan, “Sevgili gençler, cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız 2023'te seçimleri de gerçekleştireceğiz. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak 2023'te yeniden güven tazeleyerek millete hizmet yolculuğumuzu devam ettirmek istiyoruz. Bunun için şimdiden planlı, programlı, aktif bir şekilde çalışmaya başlamalı, önümüzdeki süreyi en iyi şekilde değerlendirmeliyiz” dedi.

CHP’Lİ BELEDİYELERE ‘BECERİKSİZ’ DEDİ

Muhalefetin Türkiye'nin refahı gibi bir derdi olmadığını vurgulayan Erdoğan, “Muhalefetin nasıl bir Türkiye hayali kurduğunu hepimiz gördük. Seçim öncesinde bol keseden dağıttıkları ne kadar vaat varsa hepsinin altında ezildiler. Seçim meydanlarında millete verdikleri sözlerin hiçbirini hayata geçiremediler. Hiçbir işi doğru düzgün yapamıyorlar. Artık illerde sular akmıyor sular. En temel belediye hizmetlerini yerine getiremeyen bir beceriksizlikle karşı karşıyayız” diyerek CHP’li belediyeleri iş bilmezlikle suçladı.

“MUHALEFETİ KAVGALARIYLA BAŞ BAŞA BIRAKIYORUZ”

Muhalefetin hata yapma yanlışa düşme hakkı olduğunu da belirten Erdoğan “Ama insanı diğer canlılardan ayıran akıl ve vicdandır. İnsan, aklını kullanarak yanlışı doğrudan, iyiyi kötüden, zulmü adaletten ayırma kabiliyetiyle donatılmıştır. Hatası varsa düzeltmek her bireyin yapması gereken asgari görevidir. Onları bitmek tükenmez kavgalarıyla baş başa bırakıp biz işimize bakıyoruz. Onlar anlasa da anlamasa da biz Türkiye'yi büyütmeye, insanımızın huzurunu artırmaya çalışıyoruz. Onlar destek verse de vermese de biz ülkemizin itibarını yükseltmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

“MERSİN'E 38 MİLYAR TL YATIRIM YAPTIK”

Konuşmasında Mersin’e yapılan yatırımlar hakkında bilgi de veren Erdoğan, “Bizim ülkemize eser kazandırmaktan başka hiçbir aşkımız yok. İşte bu anlayışla sadece Mersin'e 38 milyar TL tutarında yatırım gerçekleştirdik. İşte bugün de Mersin'de toplam bedeli 3 milyar 260 bin TL'yi bulan yatırımların açılışlarını yapıyoruz. Akkuyu ziyaretimizden sonra açılışını gerçekleştireceğimiz tüm bu eserlerin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Akkuyu Nükleer Santrali'ni denetlemeye geldik. Mersinimize neler kazandıracağını düşünün” dedi.

ABD’DEKİ TÜRK EVİ’Nİ AÇACAK

Erdoğan, 19-22 Eylül tarihleri arasında ABD'yi ziyaret edeceğini hatırlatarak “İşte şimdi A'dan Z'ye bütün kuşaklar burada. Nasip olursa pazar günü ABD'deyiz. Ve pazartesi günü New York'ta BM'nin tam karşısında 36 katlı Türk Evi'nin açılışını da yapacağız” diye bilgi verdi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz