Erdoğan'dan kritik FETÖ açıklaması!

Erdoğan'dan kritik FETÖ açıklaması!
NotHaber

19 Mayıs nedeniyle gençlerle Milli Kütüphane’de bir araya gelen Erdoğan, FETÖ’den önemli bir ismin yakalandığını, yakında detayların kamuoyuyla paylaşılacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs nedeniyle gençlerle Milli Kütüphane’de buluştu. Memleket meselelerinin ele alındığı buluşmada gençlerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, Fetö ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. Örgütün kritik isimlerinden birini yakaladıklarını açıklayan Erdoğan, şahsın sorgusuna devam edildiğini, detayların yakında kamuoyuyla paylaşılacağını duyurdu.

“KANDİLİ ÇÖKERTECEĞİZ”

Yakın zamanda düzenlenen bir operasyonla Irak’ın kuzeyinde bir mağarada öldürülen PKK’lı Sofi Nurettin’i hatırlatan Erdoğan “"Bugüne kadar çok Sofi Nurettinler öldürdük ve bunlar hala devam ediyor, edecek. Hedefimiz şu anda Kandil, Kandil'i de çökertmemiz lazım” diye konuştu.

AKŞENER’E YANIT VERDİ

Partisinin grup konuşmasında, kendisini İsrail Başbakanı Binyamin Nethanyahu’ya benzeten İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e de yanıt veren Erdoğan “40 yıllık siyasi hayatı bunlarla mücadele ede ede geçmiş olan bir Erdoğan'a sen bunu söyleyemezsin, bu senin ne haddinedir ne de sana böyle bir fırsatı kimse vermez" dedi.

“YENİ ANAYASA METNİNİ HAZIRLANIYOR”

Gençlerle buluşmasında Cumhur İttifakı’nın Yeni Anayasa çalışmalarını aktaran Erdoğan, “Öyle bir anayasa yapalım ki bu yaptığımız anayasa yani halkın ihtiyacına cevap verecek bir anayasa olsun diye yola çıktık ve çalışmalar sürüyor. Metin hazırlandığında bunu kamuoyunun takdirine sunacağız” diye konuştu.

Muhalefetin Yeni Anayasa ile ilgili tavrını da eleştiren Erdoğan “Son zamanlarda maalesef muhalefet 'biz böyle bir şeye ihtiyaç duymuyoruz' gibi laflar etmeye başladılar. Zaten bu zihniyet geçmişten bu zamana hiçbir zaman ihtiyaç duymadı ki. Hiçbir zaman ihtiyaç duymadığı için de bu ülke sağlıklı bir anayasa ile ne yapılmadı?” şeklinde konuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz