Erdoğan’dan ‘fahiş fiyat’ vurgusu!

Erdoğan’dan ‘fahiş fiyat’ vurgusu!
NotHaber

Enflasyonun etkisiyle fiyatlardaki aşırı yükselme konusuna değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan “Raflardaki, tezgahlardaki, etiketlerdeki fahiş fiyat artışlarının da önüne geçeceğiz” diyerek enflasyonla mücadele vurgusu yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yatırım bedeli 1 milyar 734 milyon lirayı bulan Kahramanmaraş’taki 105 eserin toplu açılış törenine katıldı.

ERDOĞAN: RAFLARDAKİ FİYAT ARTIŞININ ÖNÜNE GEÇECEĞİZ

Burada vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada sözü ekonomiye getiren Erdoğan “İnşallah enflasyonu da en kısa sürede kontrol altına alarak raflardaki, tezgahlardaki, etiketlerdeki fahiş fiyat artışlarının da önüne geçeceğiz. Hem maliyetlerdeki yükselişle hem fırsatçılarla mücadele ederek, milletimizin refah seviyesini daha da yukarılara taşıyacağız” dedi.

“BAY KEMAL! HİÇ SESİN ÇIKMIYOR”

Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı ‘128 milyar dolar nerede?’ kampanyasına da değinen Erdoğan, “Merkez Bankası rezervlerimiz 118 milyar doları buldu. Bay Kemal ne diyordu? '128 milyar dolar nerede'. Bunu sorup duruyordu. Dikkat ederseniz artık hiç sesleri çıkmıyor. Çünkü bunlar akşam yalan, sabah yalan. Zaten bunlar yalan terörü estirdiler. Artık ağızlarını açacak halleri bile kalmadı” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE’Yİ YOKLARIN ÜLKESİ OLMAKTAN KURTARDIK, YİNE KURTARACAĞIZ”

Türkiye'yi "yokların ve yoksulların ülkesi" olmaktan kurtardıklarını hatırlatan Erdoğan, “Bugünkü sıkıntıları da yine biz çözeceğiz. Her bir insanımızın derdiyle dertlenmek boynumuzun borcudur. Emin olun bizden başka da sizlerin dertleriyle dertlenip bunlara çareler üretecek, çözümler getirecek başka kimse yok. Bunlar avara kasnak gibi boşa dönüp duruyorlar. Lafla peynir gemisi yürütmeye çalışanlar, abesle iştigal edenler bu milletin hiçbir derdine derman olamazlar. Hala akılları tek parti zihniyetini ülkeye yeniden hakim kılmak olanlar, bu milletin demokrasi ve kalkınma talebine cevap veremezler” diye konuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz