Erdoğan'dan AK Parti il başkanlarına ‘seçim için çalışma vakti geldi’ mesajı

Erdoğan'dan AK Parti il başkanlarına ‘seçim için çalışma vakti geldi’ mesajı
NotHaber

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, il başkanlarına 2023 seçimlerinin önemini hatırlatarak “Sizlerden bu vaktin her gününü, her anını en verimli, en etkili, en dolu şekilde değerlendirmenizi istiyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Burada yaptığı konuşmada 2023 seçimlerinin önemini hatırlattı: Dünyanın en güçlü ülkeleri arasına girmek için 2023 virajını kazasız belasız dönmemiz gerekiyor. Bu bakımdan 2023 seçimleri çok önemli hale gelmiştir.

“MUHALEFETE AÇIK ÇEK VERİLDİ”

Muhalefetin 2023 seçimlerinin öneminin farkında olduğunu anımsatan Erdoğan “Terör örgütlerinden asırlık acılara kadar her konuyu kullananlar seçimler için muhalefete açık çek vermiş gözüküyor. Muhalefetin giderek çirkinleşen, buram buram kin ve nefret kokan üslubu 2023 için telaşlarını da ele veriyor. Yalanı ne kadar büyük söylerlerse inandırmasının da o kadar kolay olacağına telkinine öylesine inanmışlar ki freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı gidiyorlar” diye konuştu.

İL BAŞKANLARINA ‘SEÇİME HAZIRLANIN’ MESAJI

AK Parti’nin güç ve destek kaynağının millet olduğunu vurgulayan Erdoğan, “Seçimlere kadar önümüzde yaklaşık 2 yıllık vakit var. Sizlerden bu vaktin her gününü, her anını en verimli, en etkili, en dolu şekilde değerlendirmenizi istiyorum. 2023'e eğer kararlı şekilde hazırlanacaksak bizim için şurada son iki durak var. Bu 2021'dir, 2022'dir. 2023 tamamen seçim yılıdır. Gelecek nesillere yoğun bir vebalin altındayız. Hassasiyetimiz çok çok önemli. Çalışmak, daha çok çalışmak ve sonunda başarmak dışında bir alternatifimiz yoktur” diye konuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz