Erdoğan: Muhalefet, suç örgütlerinin iftiralarını meclis kürsüsüne taşıyor!

Erdoğan: Muhalefet, suç örgütlerinin iftiralarını meclis kürsüsüne taşıyor!
NotHaber

AK Parti meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefet partilerinin FETÖ, PKK ve organize suç örgütlerinin iftiralarını meclis kürsüsüne taşıdığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin meclis grup toplantısında muhalefet partilerine hedef aldı. Başta PKK, FETÖ olmak üzere organize suç örgütlerinin iftiralarını meclis kürsüsünden dillendirdiğini belirten Erdoğan, “Yeminli millet düşmanlarının iftiralarını Meclis kürsüsüne taşımakta ısrar edenleri gördükçe üzülüyoruz” diye konuştu.

“SUÇ ÖRGÜTLERİYLE GÖĞÜS GÖĞÜSE MÜCADELE EDEN PARTİ BİZİZ”

Ak Parti'yi kirli senaryoların içine yerleştirme gayretini kabul etmeyeceklerini vurgulayan Erdoğan, “Terör örgütleriyle de suç örgütleriyle göğüs göğüse mücadele eden parti biziz. Kendi kirli geçmişlerini bizi karalayarak örtebileceklerini sananlar, Türkiye’nin sosyal mecra üzerinden değil, demokratik mecralarla yönetildiğini 2023'te bir kez daha göreceklerdir” şeklinde konuştu.

İMAMOĞLU’NA GÖNDERME YAPTI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na gönderme yapan Erdoğan, “Silahtarağa'daki arıtma tesisini törenle durduran, metro inşaatını toprakla kapatan, Küçükçekmece derelerini bakterilere teslim eden pek çok yerde çöp toplamaktan aciz olan her yerinden basiretsizlik akan bir zihniyete bu ülkeyi terk edemeyiz. Herkes öncelikle kendi işini yapacak” dedi.

“MÜSİLAJ TEMİZLENECEK”

Marmara Denizi’nde 15 noktadan müsilaj temizleme çalışmalarının başladığını anımsatan Erdoğan, “Kıyılarımızı bu tehditten korumak için tüm adımları atarak Marmara'yı temizleyeceğiz. Stratejik planımızıda 3 ay içinde hazır olacak” diye konuştu. Öte yandan çılgın proje olarak adlandırılan Kanal İstanbul’un yapım tarihini açıklayan Erdoğan, ilk kazmanın 26 Haziran’da vurulacağını duyurdu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz