Erdoğan: Kandil bataklığını kurutacağız

Erdoğan: Kandil bataklığını kurutacağız
NotHaber

Son yıllarda başarılı operasyonlarla terör örgütüne ağır darbe vurulduğuna dikkat çeken Erdoğan, terör bataklığı Kandil’i kurutmakta kararlı olduklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kandil’e operasyon sinyali verdi. Erdoğan, Kandil bataklığının bir daha terör mikrobu yayamayacağını belirterek “Terör örgütünü korku sardı. Kandil’i kurutmakta kararlı bir Türkiye gerçeğini herkes görecektir” şeklinde konuştu.
Irak’ın kuzeyinde bulunan Mahmur şehrinde teröristlerin yuvalandığını hatırlatan Erdoğan, “Birleşmiş Milletler, bu bölgeyi teröristlerden arındırmalıdır. Eğer arındırmazsa Türkiye Mahmur’u temizleyecektir” diyerek kararlılık vurgusu yaptı.

“TERÖRİSTLER İÇİN HİÇBİR YER GÜVENLİ DEĞİL"

PKK terör örgütüne başarılı operasyonlarla ağır darbeler indirdiklerini hatırlatan Erdoğan "Teröristler için hiçbir yer güvenli değil. Başarılı operasyonlarımız teröristlerin teslim olmaları hızlandırıyor” dedi. Erdoğan, terör örgütünün kandırdığı gençlere seslenerek “Bu kiralık katiller çetesinden bir an önce kaçıp emin ellere gelin, devletimize sığının” çağrısında bulundu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz