Erdoğan gençlerle ‘Gönül Dağı’nı söyledi

Erdoğan gençlerle ‘Gönül Dağı’nı söyledi
NotHaber

Diyarbakır’da ‘Gençlerle Buluşma’ etkinliğine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Neşet Ertaş'ın 'Gönül Dağı' türküsünü seslendirdi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır gezisinde gençlerle buluştu. İçkale’de düzenlenen etkinlikte Diyarbakırlı gençlerle Neşet Ertaş’ın ‘Gönül Dağı’ türküsünü seslendiren Erdoğan, şarkının sözlerini cep telefonundan okudu.

BULUŞMAYI DİYARBAKIRLI BİR GENÇ AYARLAMIŞ

Türkünün ardından gençlerle sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır buluşmasının Ankara’daki bir sohbette Yusuf Özkılıç isimli gencin kendisini Diyarbakır’a davetiyle gerçekleştiğini söyledi. Erdoğan, Özkılıç’ın kendisini güzel bir ketenpereye getirdiğini söyledi. Bu sırada Hümeyra isimli genç bir davette bulunarak, Erdoğan’ı Kahramanmaraş’a davet etti. Erdoğan, buna karşılık, “Niye olmasın” diye yanıt verdi.

SIRADA KAHRAMANMARAŞ’TA GENÇLERLE ŞİİR GÜNÜ VAR

Erdoğan, gençlere “Peki buna var mısınız, Kahramanmaraş’a?” diyerek oylama yaptırdı. Gençlerin olumlu görüş bildirmesi üzerine “İttifakla kabul edilmiştir” diyen Erdoğan, “Hemen Kahramanmaraş’ta hazırlıklar yapılacak orada da bir şiir günü aynı zamanda düzenleyebiliriz çünkü şairler yurdu Kahramanmaraş” dedi.

GAZİANTEP’TE DE GENÇLİK BULUŞMASI OLACAK

Gençlik buluşmalarının devam edeceğini aktaran Erdoğan, “Mesela Gaziantep’i bir kenara koyamayız, bir de Gaziantep var. Şimdi şu büyükşehirleri arka arkaya götürelim, ondan sonra diğer şehirlerimize de geçeriz” şeklinde konuştu. Daha sonra gençlerle bir süre sohbet eden Erdoğan, bazı gençlerin ve sanatçıların seslendirdikleri yöresel türküleri dinledi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz