Erdoğan ‘Gençlerle Buluşma’ serisi başlattı!

Erdoğan ‘Gençlerle Buluşma’ serisi başlattı!
NotHaber

Diyarbakır’da yurdun dört bir yanında gençlerle bir araya gelen Erdoğan “Bu seriyi devam ettirelim, ben her zaman hazırım, sizler yeter ki hazırız olun” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurdun dört bir yanından gelen gençlerle Diyarbakır’da buluştu. Gençlerle birlikte türkü söyledi, onlarla sohbet etti. Gençlik buluşmasının Ankara'daki bir sohbette Yusuf Özkılıç isimli gencin kendisini davet etmesiyle geldiğini hatırlatan Erdoğan “Yusuf bizi ketenpereye getirdi ama güzel bir ketenpere ve biz bugün sizinle Diyarbakır’da olduk” dedi.

KAHRAMANMARAŞ’A DAVET VAR

Daha sonra Hümeyra isimli bir genç kızın Kahramanmaraş davetini alan Erdoğan, bu daveti kalabalığa oylattı. Oy birliği ile davet kabul görünce hemen belediye başkanını aradı ve gençlerle buluşma organizasyonu için hazırlık yapmasını istedi.

GENÇLERLE BULUŞMA SERİSİ DEVAM EDECEK

Kahramanmaraş’ın şairler yurdu olduğunu anımsatan Erdoğan “Bugün Diyarbakır’da sizlerle türkü okuduk, türküler dinledik. Kahramanmaraş’ta da şiir günü düzenler, orada şiir okur ve şiirler dinleriz” dedi. Diğer gençlerden de davet gelince “Gençler ben hazırım. Siz yeter ki hazır olun. Bu seriyi (gençlerle buluşma) diğer illerde de devam ettirelim” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz