Erdoğan: Erzurum seçimlerde her daim bizlere destek veriyor!

Erdoğan: Erzurum seçimlerde her daim bizlere destek veriyor!
NotHaber

AK Parti Erzurum Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizi yarı yolda bırakmayan Erzurum, 31 Mart'ta da adeta sandıkları patlatmıştı” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Erzurum Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'na katıldı. Partililerine seslenen Erdoğan, elinin boş gelmediğini belirterek “Bugün, toplam değeri 9,5 milyar lirayı bulan hizmet ve projeyi Erzurum'a sunacağız” dedi.

ERDOĞAN: ERZURUM 31 MART YEREL SEÇİMLERDE AK PARTİ’YE YÜZDE 63 OY VERDİ

Coşkulu bir kalabalığa seslenen Erdoğan, “Erzurum'a en son 31 Mart seçimlerinden 1 ay önce 28 Şubat'ta gelmiştim. O gün soğuğa ve kara rağmen meydanı dolduran Erzurumlu kardeşlerimizden iradelerine sahip çıkma sözü almıştık. Biz o meydanda aramızdaki dayanışmayı daha da perçinlemiştik. Bizi yarı yolda bırakmayan Erzurum, 31 Mart'ta da adeta sandıkları patlatmıştı. Rabbim bu sevdanızı eksik kılmasın. Erzurum hep olduğu gibi AK Parti'nin kardeşlik siyasetini destekledi. Yüzde 63 gibi Türkiye ortalamasının çok üstünde rekor bir oyla Dadaşlar bize verdikleri sözü yerine getirdi” diye konuştu.

“ERZURUM CUMHUR İTTİFAKINA DESTEK VERİYOR”

Erzurum’da verilen desteği değerlendiren Erdoğan, “Erzurum’dan AK Parti'ye ve Cumhur İttifakı'na verilen güçlü destek güvenin bir tezahürüdür. Bizler de milletimizin bu güveni için çalışıyoruz. Terör örgütlerine nefes aldırmıyoruz. Önceki hafta Hatay'daydık geçen hafta Diyarbakır'ın misafiri olduk. Bugün Erzurumlu kardeşlerimle kucaklaşıyoruz. Pazartesi günü KKTC'ye giderek mübarek Kurban Bayramı'nı Kıbrıs Türk halkıyla geçireceğiz. Kardeşlerim Kuzey Kıbrıs'ta baş başa ve heyetler arası görüşmelerin yanı sıra çok sayıda eseri hizmete alacağız” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz