Erdoğan: Diyarbakır anneleri korku duvarlarını yıktı!

Erdoğan: Diyarbakır anneleri korku duvarlarını yıktı!
NotHaber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Diyarbakır Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda “Diyarbakır anneleri evlatlarına kavuşmak için açtıkları bayrakla korku duvarlarını yıktılar” dedi.

Coşku dolu bir kalabalığın doldurduğu bir salonda AK Parti Diyarbakır Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Diyarbakır Anneleri evlatlarına kavuşmak için açtıkları bayrakla hem korku duvarlarını yıktılar hem de bölücü örgüt ve siyasi uzantılarının kalleş yüzünü deşifre ettiler" diye konuştu.

ANNELER İKİ YÜZLÜLERİ DEŞİFRE ETTİ

Erdoğan, “Bu cesur anneler 688 gündür sabırla sürdürdükleri mücadeleleriyle ülkemizdeki sözde insan hakları kuruluşlarının iki yüzlülüğünü göstermenin yanında muhalefetin nasıl bir hassasiyet altında olduğunu da ortaya serdiler” diye konuştu.

“YABANCI İNSAN HAKLARI DERNEKLERİNİN DE BÖYLE BİR DERDİ YOK”

Yurt dışındaki insan hakları derneklerini de eleştiren Erdoğan, “Sadece ülkemizdekiler değil yurt dışındaki insan hakları dernekleri acaba kaç kez gelip de Diyarbakır annelerini ziyaret ettiler. Böyle bir dertleri var mı onların? Yok. Gelip burayı görmediler ama bunun aksi olsaydı bir gider bir gelirlerdi. Fakat yapmadılar, yapmazlar çünkü onların derdi başka, onların derdi buradan kaçıp oraya giden teröristlerle, evet, Avrupa'da bir arada olmak” şeklinde konuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz