Erdoğan: Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasına engel olamayacaklar!

Erdoğan: Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasına engel olamayacaklar!
NotHaber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, darbe girişiminin yıldönümünde Türkiye üzerinde hain planları olan mihraklara mesaj verdi: Dün başaramadılar, bugün başaramadılar, yarın da inşallah başaramayacak, büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasına engel olamayacaklar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü"nde millete seslendi. Darbe Girişiminin hesabını alçaklara sorduklarına dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yakaladığımız, tespit ettiğimiz tüm hainlerden sorduk, sormaya devam edeceğiz. Bu darbe girişimi, tarihimizdeki yerini bir ibret vesikası olarak almıştır" diye konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: MİLLETİMİZİ ESİR ETMEK, TOPRAKLARIMIZI YAĞMALAMAK İSTİYORLAR

“Nesiller boyunca milletimizin her bir ferdi, bu eşi benzeri olmayan ihaneti hatırladıkça, istiklalimize ve istikbalimize daha sıkı sarılacaktır" diyen Erdoğan, “Geride bıraktığımız 8 yılda farklı görünümler altında yaşadığımız saldırılar, vatanımıza sahip çıkma mücadelemizin sürüp gideceğine işaret ediyor. PKK'sından DEAŞ'ına ve Fetö'süne kadar envai kılıktaki terör örgütleri üzerinden tedavüle sürülen senaryoların amacı; ülkemize diz çöktürmek, milletimizi esir etmek, topraklarımızı yağmalamaktır” şeklinde konuştu.

“BAŞARAMADILAR, BAŞARAMAYACAKLAR!”

Terör örgütlerini kullanarak topraklarımızı tehdit eden dış güçleri hatırlatan Erdoğan, “Bu yaptıklarıyla aslında kardeşliğimizi pekiştirdiklerini anlayamadılar. Dün başaramadılar, bugün başaramadılar, yarın da inşallah başaramayacak, büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasına engel olamayacaklar” diye konuştu.

“MİLLETİMİZ BİZİMLE BİRLİKTE YÜRÜYOR”

“15 Temmuz sadece ülkemizde kendi istiklalimize ve istikbalimize sahip çıkmanın değil, aynı zamanda işte bu büyük vizyonun da sembolüdür" diyen Erdoğan, “Tabii her husus gibi bu gerçek de, görmek isteyen gözler, duymak isteyen kulaklar, konuşmak isteyen diller, kavramak isteyen zihinler, sevinçle çarpmak isteyen kalpler, umutla dolmak isteyen gönüller için geçerlidir. Hamdolsun milletimiz bizi anlıyor, bize istikamet gösteriyor, bizimle birlikte yürüyor” diyerek birlik mesajı verdi.

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz