Erdoğan: Birileri yangını kendi kısır çekişmelerine meze yapıyor!

Erdoğan: Birileri yangını kendi kısır çekişmelerine meze yapıyor!

CHP tarafından orman yangınları üzerinden yapılan söylemleri eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her dönemde olduğu gibi bugün de birileri milletin yüreğindeki yangını kendi kısır çekişmelerine meze yapmanın gayreti içine düşmüştür” dedi.

Orman Yangınlarının en yoğun yaşandığı bölgelerden biri olan Antalya’nın Manavgat ilçesinde kurulan AFAD merkezini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada yangınların siyasi yansımaları üzerinde durdu. Her Orman yangınından sonra birtakım söylemlerin ortaya çıktığına dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Her zaman olduğu gibi birileri milletin yüreğindeki yangını kısır çekişmelerine meze yapmanın gayreti içinde düşmüştür. Bu, siyaset konusu yapılacak bir mesele değildir" diye konuştu.

THK’NIN SÖNDÜRME UÇAKLARINI HURDA DİYE NİTELENDİRDİ

Sosyal medya ve diğer medya mecralarında dolaşıma sokulan miyadını doldurmuş hurda araç gereç görüntüleri üzerinden yürütülen fitne, fesat ve bozgunculuk faaliyetlerine kimse itibar etmemelidir. Lütfen sadece yetkili mercilerin açıklamalarına kulak veriniz” dedi.

ERDOĞAN SABOTAJ SÜPHESİNE DEĞİNDİ

Orman yangınlarında sabotaj ihtimalini de değinen Erdoğan, “Sabotaj şüpheleri herkes gibi bizi de rahatsız ediyor. Emniyet güçleri her yerdeki bilgiyi ve belgeyi değerlendirerek inşallah bu soru işaretlerini giderecektir. Şayet bu vatanı ateşe verecek kadar ülkemize ve milletimize ihanet edecekler varsa onların yakasına yapışıp hesabını soracağız” diye konuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz