Erdoğan: 104 emekli amiralin merkezinde CHP var!

Erdoğan: 104 emekli amiralin merkezinde CHP var!
NotHaber

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında 104 emekli amiralin darbe imalı bildirisini değerlendirdi.

Erdoğan konuşmasında, CHP'lilerin hayatları boyunca iktidarı, darbe ve vesayet gölgesinde aradıklarını söyledi. Darbeciye "darbeci" denmesinden CHP’lilerin huzursuzluk duyduğunu ifade eden Erdoğan, “Çok açık net söylüyorum. Şu anda bu Emekli amirallerin merkezinde CHP'nin kendisi vardır. Bu 104'ün içerisinde şu anda CHP üyesi olanlar vardır. İncelemeler devam ediyor, kim bilir daha ne kadar çıkacak” diye konuştu.

“DARBECİNİN EMEKLİSİ-MUVAZZAFI OLMAZ”

Erdoğan, 104 emekli amiralin bildirisinin buram buram darbe koktuğunu belirterek, CHP’nin bildiriyi ekonomiyle ilişkilendirip gündemi saptıracak kadar şirazesinden koptuğunu dile getirdi. Erdoğan CHP’lileri kastederek, “Bunlar darbecinin emeklisi-muvazzafı olmayacağını bilmeyecek kadar cahil. Yoksa bu bir sinsilik mi? Orasının takdirini milletime bırakıyorum" dedi.

“DARBECİLERDEN TEMİZLENEN TSK’NIN YANINDAYIZ!”

Erdoğan, “Milletimizle birlikte biz de tüm kalbimizle, darbecilerden temizlenen Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yanındayız, yanında olmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Rabbime, bana böyle bir ordunun ‘başkomutanı’ sıfatını bahşettiği için binlerce kez hamdüsenalar ediyorum” diye sözlerini tamamladı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz