Elmalı'daki istismar davası için başsavcılıktan açıklama

Elmalı'daki istismar davası için başsavcılıktan açıklama
NotHaber

İki kardeşin istismar edilmesi olayı ile ilgili açıklama yapan Elmalı Cumhuriyet Başysavcılığı, davaya yapılan itirazın mahkemece reddedildiği bilgisini verdi.

Antalya'nın Elmalı ilçesinde gerçekleşen iki kardeşin istismar edilmesi olayı ile ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nınz ardından bir açıklama da Elmalı Cumhuriyet Başsavcılığından geldi.

MAHKEME İTİRAZI REDDETTİ

Sosyal medyada gündem olan ve tepki çeken olayla ilgili başsavcılıktan yapılan açıklamada "Antalya Elmalı'da 2019 yılında  İki çocuğun istismar edilmesi olayı ile ilgili  Yargılama sürecinde delillerin toplanmış olması ve alınan beyanlardaki çelişkiler dikkate alınarak sanıkların 5 Ocak 2021 tarihinde tutuksuz yargılanmalarına karar verilmiş ve Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından bu karara itiraz edilmiştir. Antalya 10. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından itiraz reddedilmiştir" ifadelrine yer verildi

YENİ DURUŞMA 17 EYLÜL'DE

Açıklamada ayrıca 5 ay önce tutuksuz yargılanmalarına karar verilen sanıklar hakkındaki yargılama sürecinin devam etttiği  hatırlatılarak "Son duruşma 21 Mayıs 2021 tarihinde yapılarak, duruşması 17 Eylül 2021 tarihine bırakılmıştır" denildi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz