Durakta iki metrobüs birbirine girdi

Durakta iki metrobüs birbirine girdi
NotHaber

İstanbul Küçükçekmece’de durakta bekleyen metrobüse arkadan gelen başka bir metrobüs çarptı. Olayda 25 kişi yaralandı.

metrobüs durağında yaşanan kazada 25 kişi hafif yaralandı. Olay sabah 8.00 sularında İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde yaşandı. Cennet Mahallesi metrobüs durağında, yolcu indirmek isteyen bir metrobüse arkadan gelen başka bir metrobüs çarptı.

VATANDAŞLAR İŞLERİNE GEÇ KALDI

Kazada iki metrobüsün şoförü de yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Kaza nedeniyle çift taraflı seferler tek yönden yapıldı. Her iki yönde de uzun metrobüs kuyrukları meydana geldi. İşe gitmek isteyen vatandaşlar saatlerce metrobüslerde beklemek zorunda kaldı.

METROBÜSLER ÇEKİLİNCE SEFERLER YENİDEN BAŞLADI

Çekici kaza yapan metrobüsleri seferleri aksatmayacak şekilde boş alana çekti. Kaza nedeniyle oluşan metrobüs kuyruğu havadan görüntülendi. Güzergahtaki temizleme ve kumlama çalışmasının ardından seferler her iki yönde de normale döndü.

Kaza sabah saat 08.00 sıralarında Küçükçekmece Cennet Mahallesi metrobüs durağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre durakta yolcu indirmek için duran metrobüse, Zincirlikuyu istikametine giden metrobüs arkadan çarptı. Kazada iki metrobüsün şoförü dahil 25 kişi hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Kaza yapan metrobüsler nedeniyle çift taraflı seferler tek yönden yapıldığı için her iki yönde de uzun metrobüs kuyrukları oluştu. Duraklarda da yolcu yoğunluğu yaşandı. Yaralılar tedavileri için ambulanslarla çevre hastanelere götürüldü.  Cennet Mahallesi peronuna gelen çekici ile kaza yapan metrobüsler seferleri aksatmayacak şekilde boş alana çekildi. Kaza nedeniyle oluşan metrobüs kuyruğu havadan görüntülendi. Güzergahtaki temizleme ve kumlama çalışmasının ardından seferler her iki yönde de normale döndü.

 

 

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da iki metrobüsün çarpışması sonucu meydana gelen kaza nedeniyle olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Küçükçekmece Cennet Mahallesi durağı Topkapı yönünde yolcu almak için bekleyen bir metrobüse, arkadan gelen başka bir metrobüs çarptı.

Kaza nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edilirken metrobüs seferleri de aksadı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz