Dünyaca ünlü ABD’li aktör evinde ölü bulundu

Dünyaca ünlü ABD’li aktör evinde ölü bulundu
NotHaber

HBO dizisi The Wire’da canlandırdığı “Omar Little” karakteriyle izleyicilerin beğenisini toplayan, ABD’li ünlü aktör Micheal Williams evinde ölü bulundu.

ABD’li ünlü Aktör Michael Willams 54 yaşında hayata gözlerini yumdu. Williams, New York Brooklyn’de bulunan evinde yakınları tarafından ölü bulundu. Ünlü oyuncunun aşırı doz narkotik madde nedeniyle hayatını kaybetmiş olabileceği öne sürülüyor. New York polisi Williams’ın ölüm nedenine ilişkin soruşturma başlattı.

THE WIRE İLE HAFIZALARA KAZINDI

1966 yılında New York’ta doğan Williams, 2002-2008 yılları arasında yayınlanan HBO dizisi The Wire'da canlandırdığı 'Omar Little' karakteriyle akıllarda yer edinmişti. “Boardwalk Empire” ve “Lovecraft Country" dizileriyle “12 Years a Slave” ve “Assassin’s Creed” gibi filmlerde de rol alan Williams, “Lovecraft Country"deki performansıyla Emmy Ödülleri'nde en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülüne aday gösterilmişti.

YILLARCA NARKOTİK MADDEYE DİRENDİ

Oyuncu, yıllar boyunca – The Wire’da oynadığı zamanlarda bile uyuşturucuyla kişisel mücadelelerini açıkça kabul etti. 2012’de haber sitesi NJ.com’a verdiği röportajda “Ateşle oynuyordum. Yakalanmam ve işimin bir magazin dergisine kapak olması ya da hapse girmem an meselesiydi ya da daha kötüsü” dedi.

“ONUNLA AYNI ZAMANI PAYLAŞTIĞIM İÇİN MİNNETTARIM”

2019 yapımı Motherless Brooklyn filminde Williams’la birlikte çalışan aktör Edward Norton ise Twitter’daki paylaşımında onu kaybettiğinden ötürü mutsuzluğunu dile getirdi. Norton, “Michael K Williams’ı kaybettiğimizi öğrenince içim parçalandı. Canım acıdı. Onunla çalışmak kariyerimdeki en büyük ayrıcalıklardan biriydi. Yeteneğine olan hayranlığım pek çokları gibi sınırsızdı. Sahnede o anda tam olarak var olmak ve kelimelerin altındaki tüm anlamları iletmek için gerçekten nadir bir yeteneği vardı. Aynı zamanda nazik ve cömert bir şekilde hevesliydi. ‘Motherless Brooklyn’i onurlandırdığı ve onunla aynı yer ve zamanı paylaştığım için sonsuza dek minnettar olacağım. HUZUR İÇİNDE YATSIN”

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz