Dolandırıcının rüşvet teklifine polisten gurur veren yanıt

Dolandırıcının rüşvet teklifine polisten gurur veren yanıt
NotHaber

Kendisini gözaltına alan polislere rüşvet teklif eden dolandırıcının aldığı yanıt: O parayı biz kazanamayız ama o parayla şeref diye bir şey kalmaz.

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde, on binlerce liralık vurgun yapan Dolandırıcı yakalandı. Kendisini yakalayan Polislere Rüşvet teklif eden şahsın ses kayıtları ortaya çıktı.

Polislere 300 bin TL para ve 400 bin lira değerindeki teknesini teklif eden Orhan K., görevli polisten “O parayı biz kazanamayız ama o parayla şeref diye bir şey kalmaz” cevabını aldı.

ZANLININ VİLLASI BASILDI

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların kredi kartı ve banka hesaplarını ele geçirerek on binlerce lira vurgun yapan Orhan K. isimli şahsı takibe aldı. Şahsın Bayramoğlu’nda bir villada yaşadığı tespit edildi. Bunun üzerine villaya operasyon gerçekleştiren ekipler Orhan K.’yı gözaltına aldı. Orhan K. kendisini serbest bırakmaları için polislere 300 bin lira nakit para ve 400 bin liralık tekne vermeyi teklif etti.

RÜŞVET ANI SES KAYDINDA

Polis ekipleri rüşveti delillendirmek amacıyla yaptıkları ses kaydında zanlının, “Abi terörist değilim, tecavüz, uyuşturucu, hırsızlık suçum yok. Bir tek banka. Kurban olayım. 300 bin + tekneyi vereceğim. Abi etmeyin. Bu gece burayı terk ederim. Kaçtı deyin abi. 300 bin helal hoş olsun. Abi evlatlarım için. Parayı hemen hesaba havale ederim. Evlatlarım için ne olur. Gitmeden konuşalım abi” dediği anlaşıldı. Şahıs, geçtiğimiz hafta tutuklanarak cezaevine konuldu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz