Döğücü: Metromuza dokundurtmayacağız!

Döğücü: Metromuza dokundurtmayacağız!
NotHaber

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, İBB’nin metro istasyon inşaatını doldurduğunu belirterek “Metromuza dokundurtmayacağız” diye konuştu.

İnşa halindeki Sancaktepe/Yenidoğan metro istasyonunun hafriyatla doldurulmasına tepkiler sürüyor. Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü halka birlikte şantiye alanına giderek bir açıklama yaptı. Döğücü, "Bu mudur birlikte yönetmek? Bu mudur halkla birlikte yönetmek? Kesinlikle metromuza dokundurtmayacağız, bu metronun devam etmesi için her şeyi yapacağız" diye konuştu.

EKREM İMAMOĞLU’NA SESLENDİ

Başkan Döğücü, yılların emeğiyle açılmış, belli oranda ilerlemiş ve İstanbul için özellikle Sancaktepe- Yenidoğan için hayati anlamda önem taşıyan bir projenin üstüne toprak döküldüğünü hatırlatarak, “Ekrem İmamoğlu, bir sürü bahane üretti. Geçtiğimiz hafta bir baktık ki hafriyat kamyonlarını sürmüşler, toprağı atmaya başlamışlar. Bu mudur birlikte yönetmek? Bu mudur halkla birlikte yönetmek?” şeklinde konuştu.

“SAAT GİBİ ÇALIŞAN BELEDİYEYİ 2 YIL İÇİNDE HUKUKEN BORÇLANAMAZ HALE GETİRDİLER”

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Malik Ejder Batur, büyükşehir belediye yönetiminin İstanbul'u 2 yıldır yönetememeye devam ettiğini belirterek “Sarıgazi-Taşdelen-Yenidoğan metro hattının açılan tünel ve şaftlarını kamyonlarla hafriyat taşıyıp doldurarak kapatıyorlar. Saat gibi çalışan büyükşehir belediyesini 2 yıl içinde ilk kez hukuken borçlanamaz hale getirdiniz. 'Kredi onayı gerçekleşseydi buna devam edebilirdik, bu metro hattını kapatmamamızın sebebi bu kredi onayının gerçekleşmemesidir.' açıklamanız, hizmet belediyeciliğini bir kenara bırakıp, algı, reklam ve ajans belediyeciliğinin yeni bir versiyonu mudur?” diye sordu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz