Devlet Bahçeli: Ormanlarımızı yakanların adaletin ateşiyle yanmasını diliyorum!

Devlet Bahçeli: Ormanlarımızı yakanların adaletin ateşiyle yanmasını diliyorum!
NotHaber

Orman yangınlarına sebep olan faillerin er ya da geç ortaya çıkacağını belirten MHP Lideri Devlet Bahçeli “Ağacımızı yakanlar analarından doğduklarına bin pişman olacaklardır” diyerek hesaplaşma vurgusu yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, son bir haftadır Türkiye gündeminde olan olaylarla ilgili bir dizi açıklama yaptı. Türkiye’nin farklı boyutlarda yaşanan, bunun yanında eşzamanlı olarak ortaya çıkıp yaygınlaşan ağır ve çetin sorunlara doğrudan maruz kaldığına dikkat çeken Bahçeli, Orman Yangınlarına değindi.

DEVLET BAHÇELİ: AĞACIMIZI YAKANLAR ANALARINDAN DOĞDUKLARINA BİN PİŞMAN OLACAK

Ormanları yakan şahısların er ya da geç ortaya çıkacağını belirten Bahçeli, “Elbette ormanlarımızın nasıl ateşe verildiği, kundakçıların kim olduğu kısa sürede netlik kazanacaktır. Failler er ya da geç ortaya çıkarılacak, dünya da başlarına yıkılacaktır" dedi. Ormanları kundaklayanların adaletin ateşiyle yanmasını dileyen Bahçeli “Ağacımızı yakanlar analarından doğduklarına bin pişman olacaklardır” diyerek hesaplaşma vurgusu yaptı.

“OLAY İKİ AİLE ARASINDAKİ HUSUMETTEN KAYNAKLANIYOR”

Konya’da aynı aileden 7 kişinin hunharca öldürülme olayını da değerlendiren Bahçeli, “İki aile arasında yaklaşık 10 yıldır süren bir husumeti Türk-Kürt ihtilafıyla tavzih etmeye çalışan odaklar milli birlik ve beraberliğimizi dinamitlemek için alçakça devreye girmişlerdir. HDP’nin, Türk Tabipleri Birliği’nin, hatta CHP’nin, hiç alakası olmadığı halde bu kanlı olayı ırkçı saldırı olarak afişe etmeye kalkışması korkunç bir provokasyondur” dedi.

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz