Dere taştı, düğüne gelen 200 kişi mahsur kaldı

Dere taştı, düğüne gelen 200 kişi mahsur kaldı
NotHaber

Dere kenarındaki kapalı bir halı sahada yapılan düğün merasimine gelen 200 kişi derenin taşması nedeniyle mahsur kaldı.

Giresun'un Yağlıdere ilçesinde derenin taşması sonucu düğüne gelen yaklaşık 200 davetli mahsur kaldı. Yağlıdere Kaymakamı Yusuf Akın, deresinin taşması nedeniyle halı saha ile kentin bağlantısını sağlayan köprünün sular altında kaldığını söyledi. Akın, halı sahada düğün yapıldığını öğrendiklerinde hemen harekete geçtiklerini belirterek “Köprünün kapanmasıyla içeride yaklaşık 25 araç ve 200 vatandaşımızın olduğu bilgisini aldık” dedi.

TAHLİYE FINDIK BAHÇESİNDEKİ PATİKADAN YAPILDI

Giresun Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise vatandaşların can ve mal güvenliği açısından herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını belirterek “Düğün alanında mahsur kalanlar Yağlıdere Kaymakamlığı, Yağlıdere Belediyesi, AFAD, İl Özel İdare ve AKUT ekiplerinin çalışmaları sonucu tahliye edildi. Dereden geçişin mümkün olmaması üzerine vatandaşlar bölgede bulunan bir fındık bahçesi güzergahı izlenerek güvenlik önlemleri altında Ahallı Mahallesi Kahyalı mevkisine getirildi. Buradan kendilerini bekleyen dolmuşlara bindirilen vatandaşlar kent merkezine getirildiler” dedi.

“TATLI BİR ANI OLDU”

Damadın ağabeyi Olcay Menekşe yoğun yağış sonrası derenin taştığını ve mahsur kaldıklarını belirterek,"200 kişi ile burada mahsur kaldık. Devletimiz gerekli olanakları sağladı bize. Sıkıntımız yok. Bu gece bizim için bir anı olarak kaldı" dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz