Cumhurbaşkanı’ndan Erdoğdu’ya 250 bin liralık dava!

Cumhurbaşkanı’ndan Erdoğdu’ya 250 bin liralık dava!
NotHaber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’li Erdoğdu’nun, ‘Seni vatana ihanetle yargılayacağız’, ‘suç işleyen canavar bir düzenin kurucususun’ sözlerine 250 bin liralık tazminat davası açtı.

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ‘vatana ihanet’ suçundan yargılanacağını söylemişti. Bu sözlerin üzerine harekete geçen Erdoğan’ın avukatları, Erdoğdu’ya ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçlamasından 250 bin liralık manevi Tazminat Davası açtı.

“DARBE SEVİCİLERİN YASSIADA ZİHNİYETİ”

Aykut Erdoğdu’nun Erdoğan’a yönelik sözlerinin ardından tepkiler sürüyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Erdoğdu’yu hedef alarak “Milletine hizmetle dertlenen Sayın Cumhurbaşkanımız ve ekibini vatana ihanetten yargılamaya heves etmek, milletin hayrına düş dahi göremeyen darbe sevicilerinin Yassıada zihniyetidir” dedi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise “Her alanda ülkemize çağ atlatan Recep Tayyip Erdoğan, sizin hadsiz ve ahlaksız tehditlerinize prim vermez” diyerek Erdoğdu’yu eleştirdi.

“YASSIADA ZİHNİYETİ HORTLADI”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik "Yassıada zihniyetinin yine hortladı" diyerek “Allah bir daha Yassıada katillerine fırsat vermesin. Biz bu zihniyete karşı demokrasi ve namus nöbetimizi ömrümüzün son nefesine kadar sürdüreceğiz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise, “Mesele, sizin ve partinizin, dibe vurdukça daha da arsızlaşan, içinizdeki faşist anlayışı dışa vuran pervasız siyaset anlayışınız. Milletimiz bunu bu vesileyle bir kez daha görmüş oldu" diyerek tepki gösterdi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz