Cumhurbaşkanı Erdoğan: Attığın son oku gözlerim yaşlı izledim!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Attığın son oku gözlerim yaşlı izledim!
NotHaber

Tokyo Olimpiyatları’nda okçulukta altın madalya kazanan Mete Gazoz'u telefonla arayarak tebrik eden Recep Tayyip Erdoğan, “Attığın son oku gözlerim yaşlı izledim” dedi.

Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda, Türkiye’nin ilk altın madalyasını alan okçu Mete Gazoz adeta tarih yazdı. Bu başarısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mete Gazoz’u telefonla arayarak tebrik etti. Erdoğan, altın madalyayı getiren son atışı nasıl izlediğini şu sözlerle anlattı:

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: TÜRK MİLLETİNİN OKÇU BİR TORUNU OLARAK TARİH YAZDIN

“Bizleri çok duygulandırdın. Tarihi yeniden ayağa kaldırdın. Türk milletinin okçu bir torunu olarak tarih yazdın. Gözlerim yaşlı olarak o son oku atmanı izledim. Tebrik ediyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mete Gazoz ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geleceklerini belirterek “İnşallah bu mutluluğu milletçe yaşayacağız”

BAKAN SARILARAK METE GAZOZ’U TEBRİK ETTİ

Tokyo Olimpiyat Oyunları'nı yerinde takip eden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da Mete Gazoz’u ‘Kardeşim’ diye sarılarak tebrik etti. Kasapoğlu, altın madalyanın büyük bir başarı olduğunu vurgulayarak “Bu büyük başarıyı bize yaşattığın için seni tebrik ederim” dedi.

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz