CHP liderinden Erdoğan’a Tank-Palet daveti

CHP liderinden Erdoğan’a Tank-Palet daveti
NotHaber

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tank-Palet Fabrikası ile ilgili iddialarını tartışmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı TV programına davet etti.

 

 

Muhalefet liderleri Tank Palet Fabrikası ile ilgili iddialarını gündeme taşımaya devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün katıldığı meclis grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Türkiye’nin tank üretmemesinin sorumlusu olarak gösterdi.

“TANK PALET FABRİKASINI TELEVİZYONDA TARTIŞALIM”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir de çağrıda bulunan Kılıçdaroğlu, “Eğer yürekli ve namuslu birisiysen, senin istediğin televizyona çıkalım ve tank-paleti tartışalım. Çıkar mı? Çıkamaz. Ben yalnız çıkacağım, istiyorsan sana ihale dosyalarını da ben vereyim. Bizim söylediğimiz her söz, araştırılan ve belgesi görülen şeylerdir. Öyle oturduğumuz yerde bir şeyler söylemiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti devletine tank ürettirmemek vatana ihanet demektir” şeklinde konuştu.

TASARRUF GENELGESİNE DE DEĞİNDİ

Geçtiğimiz hafta yürürlüğe giren kamuda tasarruf genelgesine de değinen Kılıçdaroğlu, Okluk Devlet Konuk Evi'nin fotoğrafını göstererek şunları söyledi. “AK Parti iktidarı 2003 yılından beri 6 kez tasarruf genelgesi çıkardı. Erdoğan'ın yayınladığı yeni tasarruf genelgesi yeni bir saray. Genelge çıkarıyor, ben uymayacağım diyor. Lüks hayat, rüşvet, yolsuzluk var. Lağım patlamış hala israfa devam ediyorlar” şeklinde konuştu.

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz