Çavuşoğlu’ndan dünyaya ‘FETÖ’den kurtulun’ çağrısı!

Çavuşoğlu’ndan dünyaya ‘FETÖ’den kurtulun’ çağrısı!
NotHaber

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, FETÖ’nün faaliyetlerini sürdürdüğü ülkelere seslenerek “Milli güvenliğiniz için, çocuklarınızın geleceği için hainlerden yol yakınken kurtulun, yarın çok geç olabilir” mesajı verdi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fetö'nün faaliyetlerini sürdürdüğü ülkelere bir çağrıda bulundu.  Özbekistan'da, Türkiye'nin Taşkent Büyükelçiliği'nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliğinde konuşan Çavuşoğlu, “Milli güvenliğiniz için, çocuklarınızın geleceği için hainlerden yol yakınken ayrılın ve bunlardan kurtulun. Yarın çok geç olabilir" çağrısında bulundu.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU: HAİNLERİ TEMİZLEDİKÇE DAHA DA GÜÇLENDİK

Türkiye'nin hainler temizledikçe daha da güçlendiğini hatırlatan Çavuşoğlu, "Darbeye darbe yapan bir milletin mensupları olmaktan gurur duyuyoruz. Hainleri devletimizden temizledikçe güçlendik. Bugün Türkiye daha güçlüdür, daha bağımsızdır" şeklinde konuştu.

“42 ÜLKEDE FETÖ OKULLARININ FAALİYETİNİ SONLANDIRDIK”

Darbe girişiminden bir buçuk ay sonra Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Fırat Kalkanı Operasyonu'nu yaptığını anımsatan Çavuşoğlu, “Bakanlığımızda da aynısı yaşandı. Hainler gitti, daha da güçlendik. FETÖ iltisaklı okulların faaliyetlerini 42 ülkede sonlandırdık. Birçok ülkeden çok sayıda FETÖ mensubunun sınır dışı edilmesini sağladık" diye konuştu.

DÜNYAYA FETÖ ÇAĞRISI

Çavuşoğlu, FETÖ'nün faaliyetlerini sürdürdüğü ülkelere yaptığı çağrıyı yineleyerek “Bu sinsi terör örgütü bugün bize, yarın size saldıracak. Bizde nasıl gençlerin beyinlerini yıkadılarsa sizin gençlerinizin de beyinlerini aynı şekilde yıkıyorlar. Kendi milli güvenliğimiz, sizlerin milli güvenliği için, çocuklarınızın geleceği için hainlerden yol yakınken ayrılın ve bunlardan kurtulun. Yarın çok geç olabilir. Maalesef bazı kardeş ülkelerde bunun çok genç olduğunu görüyoruz" şeklinde konuştu.

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz