Bu araçtan sağ çıktılar!

Bu araçtan sağ çıktılar!
NotHaber

İstanbul’un Bakırköy’de bu sabah gerçekleşen kazada 2'si kadın 4 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

İstanbul Bakırköy’de sabah saatlerinde Atatürk Köşkü Caddesi üzerinde trafik Kazası meydana geldi. Olay yerinden verilen bilgiye göre, sürücü Mehmet Savaş, otomobilinin direksiyon hakimiyeti kaybederek önce Recep Duman’ın aracına, ardından karşı yönden gelen Mahmut Sağlam’ın kontrolündeki kapalı kasa minibüse çarptı. 3 Aracın karıştığı kazada 2’si kadın 4 kişi yaralandı.

KAZADA 2’Sİ KADIN 4 KİŞİ YARALI

Kaza Bakırköy Basınköy Mahallesi'nde saat 07.00'de meydana geldi.  Edinilen bilgiye göre, Mehmet Savaş, Atatürk Köşkü Caddesi'nde otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybederek önce Recep Duman'ın kullandığı araca çarptı. Savrulan otomobil karşı yönden gelen Mahmut Sağlam yönetimindeki  kapalı kasa minibüse çarptı. Kaza sonrası hurdaya dönen otomobilde bulunan Mehmet Savaş, Gülsüm Savaş ve bir kadın araçta sıkıştı. Yoldan geçenler bir yandan yardıma koşarken diğer yandan da durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. 

İTFAİYE VE POLİS EKİPLERİ OLAY YERİNDE

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobilde sıkışan yaralılara müdahale ederken, polis ekipleri de yolda önlem aldı. İtfaiye ekipleri otomobilde sıkışan yaralıları bulundukları yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri de yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaparak çevre hastanelere kaldırdı.  Hastaneye kaldırılan yaralıların durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Sağlık ekipleri minibüs sürücüsü Mahmut Sağlam'a da ilk müdahaleyi yaparak en yakın hastaneye kaldırdı. Kaza sonrası otomobil çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.  Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz