Boğaziçi ve Marmara'ya yeni rektör ataması

Boğaziçi ve Marmara'ya yeni rektör ataması

Boğaziçi'nde rektörlük görevden alınan Melih Bulu yerine Mehmet Naci İnci atandı. Marmara Üniversitesi'nde ise rektör yardımcısı Mustafa Kurt, rektör olarak atandı.

Boğaziçi üniversitesi Rektörlüğü görevinden temmuz ayında alınan Melih Bulu'nun yerine vekaleten görevlendirilen Prof. Dr. Mehmet Naci İnci, Boğaziçi'ne rektör olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de bugün yayımlanan kararda, "Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13'üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2'nci, 3'üncü ve 7'nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Mehmet Naci İNCİ atanmıştır." cümleleri yer aldı.

MARMARA ÜNİVERSİTESİ'NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Resmi Gazete'de yayımlanan bir diğer kararla ise Marmara üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Mustafa Kurt atandı. Eski rektör Erol Özcar'ın YÖK Başkanlığı'na atanmasının ardından, rektör yardımcılığı görevinde bulunan Mustafa Kurt, rektör vekili olmuştu. Ayrıca Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde dekan vekilliği görevini yürüten Kurt, Erol Özcar'dan boşalan rektörlük görevini de yürütmeye başladı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz