Bodrum’da çok konuşulan olay! Ünlü iş insanı Bülent Eczacıbaşı şantiye bastı

Bodrum’da çok konuşulan olay! Ünlü iş insanı Bülent Eczacıbaşı şantiye bastı

Ünlü iş insanı Bülent Eczacıbaşı’nın beraberindeki silahlı kişilerle Bodrum’da bir şantiyeyi bastığı görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Görüntülerde Bülent Eczacıbaşı ve yanındaki kişilerin kaba tavırları dikkat çekti.

Eczacıbaşı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı’nın Bodrum’da bir şantiyeyi bastığı görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Medyaradar.com’un haberine göre Bülent Eczacıbaşı ve eşi Oya Eczacıbaşı, beraberindeki silahlı kişilerle komşu bir şantiyeyi bastı. Şantiye çalışanlarının cep telefonlarıyla yaşananları kaydetmesi üzerine telefonlarının gasp edilmeye çalışıldığı görüntüler karşısında ise Eczacıbaşı tarafından henüz bir açıklama gelmedi.

ÇOK SAYIDA KAÇAK YAPIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Bülent Eczacıbaşı, geçtiğimiz aylarda cennet tatil beldesi Bodrum’da halk plajını özel plaj haline getirme, plaja giden kamu yolunu demir kapıyla engelleme, halkın kullanımına açık olması gereken alanı vatandaşların girişine kapatma, kaçak iskele ve yine kendi arazileri içindeki 10’a yakın Kaçak yapıyla gündeme gelmişti.

Uydu görüntülerini kullanarak yaşananları belgeleyen Bodrumlular, CİMER’e ve Bodrum Belediyesine suç duyurusunda bulunmuştu. Eczacıbaşı tarafından konuya ilişkin yapılan açıklama ise “Zaten imar affı başvurusunda bulunduk.” şeklinde olmuştu.

“KİMSE BİR ŞEY YAPAMAZ BİZE”

Görüntülerde şantiyeye giren Bülent Eczacıbaşı, Oya Eczacıbaşı ve beraberlerindeki silahlı kişiler, şantiye çalışanlarınca “Burası özel arazi, buraya giremezsiniz.” şeklinde ikaz ediliyor. Aldığı uyarı karşısında ise Bülent Eczacıbaşı, “Biz ister çıkarız ister çıkmayız, kimse bir şey yapamaz bize.” ifadelerini kullanıyor.

Polise şikayet edeceğini söyleyen şantiye çalışanına Bülent Eczacıbaşı ise “Et.” yanıtını veriyor. Ardından Oya Eczacıbaşı ve beraberindeki silahlı kişilerce görüntü kaydı yapan çalışanın elindeki telefon zorla alınıyor ve çekilen görüntüler siliniyor. Görüntülerin silindiğinden emin olduktan sonra Eczacıbaşı ailesi ve beraberindekiler şantiyeden ayrılıyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz