Bir tık uğruna yapılan “rezillik”

Bir tık uğruna yapılan “rezillik”
NotHaber

Sosyal medyada beğeni için çektiği videolarla hem kendini hem de diğer insanları tehlikeye sokan bir genç, bu kez Galata Köprüsü'nden hareket halindeki tur gemisinin üzerine atladı.

Sosyal medyada beğeni ve tıklanma uğruna çektiği tehlikeli videolarla hem kendi hayatını riske atarken hem de diğer insanlara kötü örnek oluyor. Metrobüs ve otobüsün üzerine çıkarak yaptığı tehlikeli yolculuklarıyla tepki çeken Özer, bu kez de Galata Köprüsü üzerinden hareket halindeki tur gemisine atladı.

O ANLARI KAYIT ALTINA ALDI

O anları kayıt altına alan Özer, sosyal medyada yayınladığı görüntülerde ilk olarak köprü korkuluklarına tırmanıyor, daha sonra seyir halinde bir gemiye atlamak için plan yapıyor. Köprünün altından gemi geçtiği sırada geminin üzerine atlıyor. Görevliler tarafından fark edilen Özer, güverteye indirilip ardından kaptan köşküne götürüldü. Gemideki personeller gence tepki gösterdi. Yürekleri ağza getiren o anları hem kaydeden hemde haydettiren genç ardından ayağa kalkarak sevinç çığlıkları attı.

METROBÜS VE OTOBÜS’ÜN ÜZERİNDE ÇILGINLIK!

Akıl almaz olaylara imza atan çılgın genç Merter'de metrobüsün üzerine çıkarak 5 durak boyunca yolculuk yapan adrenalin tutkunu Yunus Emre Özer, yaptığı tehlikeli hareketi kayda alarak o anları sosyal medyada paylaşmıştı. Aynı genç arkadaşının yardımıyla Sultangazi Cebeci otobüs durağındaki bir otobüsün üzerine tırmanmış ve otobüsün üstünde yatarak gizlendikten sonra 12 durak gitmişti.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz