Binali Yıldırım, Peker'in iddialarını reddetti!

Binali Yıldırım, Peker'in iddialarını reddetti!
NotHaber

Suç örgütü lideri Sedat Peker, eski Başbakan Binali Yıldırım’ın oğlu Erkan Yıldırım hakkında, uluslararası zehir ticaretinde aktif rol adlığını iddia etti, Binali Yıldırım iddiaları reddetti.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, yedinci videosunu pazar günü youtube kanalında yayınladı. Peker, Kolombiya, Venezula, Dominik Cumhuriyeti ve Türkiye hattında zehir ticareti yapıldığını iddia etti. Peker açıklamalarında, zehir ticaretinin organizasyonunda eski Başbakan Binali Yıldırım’ın oğlu Erkan Yıldırım’ın aktif rol aldığını iddia etti.

AĞAR VE SOYLU İSİMLERİ DE GEÇİYOR

Erkan Yıldırım’ın gizli görüntüleri çekilerek ikna edildiğini iddia eden Peker, zehir organizasyonunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Mehmet Ağar’ında olduğunu ima etti. Peker, Kıbrıslı Halil Falyalı ve Erkan Yıldırım’ın çok yakın ilişki içinde olduğunu ve Falyalı’nın da bu ticaretin içinde olduğunu söyledi.

BİNALİ YILDIRIM: ŞİDDETLE REDDEDİYORUM!

Gün içinde bir açıklama yapan eski Başbakan Binali Yıldırım, iddiaları şiddetle reddettiğini belirterek “Bu sözler kesinlikle iftiradır, yalandır. Bizimle narkotik maddeleri yan yana getirmek, bize yapılabilecek en büyük hakarettir, en büyük yanlıştır. Tümüyle reddediyorum” şeklinde konuştu.

“ZİYARET AMACI SAPTIRILDI”

Erkan Yıldırım’ın Venezuela ziyaretini doğrulayan Yıldırım, tarihin yanlış verildiğini ve gidiş amacının da saptırıldığını söyledi. Yıldırım, “O videoda bahsedildiği gibi ocakta, şubatta değil geçen sene aralık ayında gitmiştir. Beraberinde de Kovid ile mücadele amacıyla orada ihtiyaç sahiplerinin tespiti, maske gibi birtakım malzemeler götürüp dağıtmıştır. Ziyaret amacı da bundan ibarettir” dedi.

SÜLEYMAN SOYLU İDDİALARA YANIT VERECEK!

Öte yandan Peker’in videolarındaki iddiaların merkezinde bulunan Süleyman Soylu, bu akşam bir televizyon kanalında, gazetecilerin sorularını yanıtlayacak. Süleyman Soylu, daha önce TRT Haber’e konuk olmuş ve hem kendisi hem de diğer iddiaları yanıtlamıştı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz