Binali Yıldırım kötü emelleri olanları uyardı: 15 Temmuz ruhu halen ayakta

Binali Yıldırım kötü emelleri olanları uyardı: 15 Temmuz ruhu halen ayakta
NotHaber

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, 19 yıldır vesayet odaklarına prim vermediklerini hatırlatarak “içeride ve dışarıda kötü emelleri olanlar bilmelidir ki 15 Temmuz geride kalmıştır ancak 15 Temmuz ruhu hala ayaktadır” dedi

Keçiören Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Şehitleri Anma Günü’nde konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, 15 Temmuz’da şehit olanların ruhu şad olsun diyerek şehitleri andı. Yıldırım, her daim vesayet odaklarının saldırısı altında olduklarını hatırlatarak “2003 yılından itibaren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında ülke yönetimi vesayet odaklarına hiç ama hiçbir zaman geçit vermemiştir. 27 Nisan e-muhtırayı, Gezi olayları, 17-25 Aralık Hukuk darbesini ve nihayet alçak FETÖ terör örgütünün kanlı 15 Temmuz darbe kalkışması bunun en canlı örneğidir” şeklinde konuştu.

BAİNALİ YILDIRIM, DARBEYE TEKRAR YELTENECEKLERİ UYARDI

Bir daha darbe girişimi yapmak isteyenleri de uyaran Yıldırım, “Ama ülke için içeride ve dışarıda kötü emelleri olanlar bilmelidir ki 15 Temmuz geride kalmıştır ancak 15 Temmuz ruhu hala ayaktadır ve ilelebet var olmaya devam edecektir. O yüzden herkes aklını başına alsın. Çılgınlığın mevzuatı yoktur. Çılgınlık yapmaya kalkan olursa bedeli çok ağır olacağı aşikardır” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz