Balkondan rastgele ateş açan şahıs yakalandı

Balkondan rastgele ateş açan şahıs yakalandı
NotHaber

Ablasını bir odaya kilitleyip balkondan çevreye rastgele ateş açan şahsı Özel Harekât Polisleri operasyonla etkisiz hale getirdi.

Bursa'da balkondan çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirilerek yakalandı. Osmangazi ilçesi İbrahimpaşa Mahallesi’nde yaşanan olayda bir balkondan silahla rastgele ateş açıldığı görüldü. Olayın bildirilmesi üzerine, çok sayıda polis ekibi bölgeye sevk edildi. Polis ekipleri, şüpheli Halil A'nın ateş açmayı sürdürdüğü sokağın girişlerinde güvenlik önlemi aldı. Daha sonra takviye olarak bölgeye Özel Harekat polisleri yönlendirildi.

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ OPERASYON DÜZENLEDİ

Ablasını odaya kilitlediği belirlenen Halil A. ile karşı binanın balkonundan iletişim kuran güvenlik güçleri zanlıyı ikna etmeye çalıştı. Bunda başarılı olamayan ekipler operasyon kararı aldı. Teslim olmamakta direnen zanlı balkondan içeri girmiş ve perdeleri kapatmıştı. Özel harekat ekipleri, içeriye ses bombası attı, koçbaşıyla kapıyı kırıp daireye girdi. Silahıyla birlikte gözaltına alınan Halil A, emniyet müdürlüğüne götürüldü. Polislerin kurtardığı kadının, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz