Bakırköy ve Kadıköy'de mahalle sakinlerinden çamur tepkisi

Bakırköy ve Kadıköy'de mahalle sakinlerinden çamur tepkisi
NotHaber

kişiyle olmaz. Yani evimize girip çıkamıyoruz. Çamurdan sokak değiştirdik, mahalle değiştirdik. Çalışma olsa biter. Bir tek iş makinesi 15 gündür gidip geliyor, dolaşıyor ortalıkta. 3 kişi çalışıyor." dedi.

Osmaniye Mahallesi sakini Fehmi Vardar da kanalizasyon giderlerinin çökmesi nedeniyle yapılan çalışmanın ardından yola asfalt dökülmediğini belirterek, başka sokaklarda da yapılan benzer çalışmaların 3-4 ay sonra bile tamamlanamadığını savundu.

Vardar, sokaktaki çalışmanın bir an önce tamamlanmasını istediklerini vurguladı.

- Kadıköy'de asfalt dökülmeyen yol vatandaşların tepkisine neden oldu

Kadıköy'de altyapı çalışması yapılan yola asfalt dökülmemesi mahalle sakinlerinin ve esnafın tepkisini çekti.

Kadıköy Belediyesi ekiplerince, Bostancı Mahallesi Bostanlararası Sokak'ta altyapı çalışması gerçekleştirildi. Çalışmanın ardından asfaltlanmayan yol, yağışın ardından çamurla kaplandı.

Yolu kullanan araçlar zor anlar yaşadı.

Esnaf Mehmet Emin Aksu, yaklaşık bir ay önce belediye ekiplerince sokakta atık su çalışması yapıldığını, ancak yola mıcır döküldüğünü söyledi.

Yağmur yağdığı için mıcırların çamur haline geldiğini ve insanların bu durumdan rahatsız olduğunu kaydeden Aksu, bu konuda belediyeye şikayette bulunulduğunu ama herhangi bir sonuç alınamadığını ifade etti.

Mahalle sakini Fatih Yıldız, belediyenin çalışma yaptıktan sonra yolu hendek gibi bırakıp gittiğini söyledi. Sokaktaki rögar kapağının bile yerine yerleştirilmediğini anlatan Yıldız, Kadıköy Belediyesine bu durumun iletildiğini, zabıta ekiplerinin gelip baktığını ama bir çözüm bulunmadığını kaydetti.

Bu arada belediye ekiplerinin de çamurlaşan yola mıcır döktüğü görüldü.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz