Bakan Varank’tan İmamoğlu’na müsilaj göndermesi

Bakan Varank’tan İmamoğlu’na müsilaj göndermesi
NotHaber

Müsilaj konusunda Ekrem İmamoğlu’nun kulağının üstüne yattığını belirten Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank “İşte bu muhalefetin iş bilmezliğinin en güzel örneklerinden biri” dedi.

Kanal İstanbul konusu siyasilerin bir numaralı gündem maddelerinden biri olmaya devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Kanal İstanbul’a karşı olan muhalefeti aymaz olarak nitelendirip şunları söyledi: Aynı vizyonsuz muhalefet zihniyetini biz Kanal İstanbul’da da görebiliyoruz. Oysa milletimiz Kanal İstanbul’a karşı çıkan muhalefetten görevlerini yerine getirmesini bekliyor.

EKREM İMAMOĞLU İLE ÇEVRE BAKANI MURAT KURUM’U KARŞILAŞTIRDI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ‘Ya Kanal Ya İstanbul’ kampanyasına atıfta bulunan Varank “Kanal İstanbul dediğimiz aman ortalığı ayağa kaldıran kendi görev sahasına giren meselelerde nedense bir anda ortadan kayboluveriyorlar. İşte Müsilaj meselesinde dahi bizim Çevre ve Şehircilik Bakanımız çizmelerini giyerek teknelerle Marmara Denizi’nde müsilaj temizledi. Peki İstanbul’un belediye başkanı ne yapıyor? Kendi sorumluluk sahasında olmasına rağmen kulağının üstüne yatıp Gaziantep’te baklava açmaya, Antalya’da poz vermeye gidiyor.” diye konuştu.

“BİZ BİZZAT SAHAYA ÇIKIYOR, SORUNLARI ÇÖZÜYORUZ”

Ekrem İmamoğlu ile ilgili eleştirilerine devam eden Bakan Varank “İşte muhalefetin iş bilmezliğinin en güzel örneklerinden biri Ekrem İmamoğlu’nun davranışlarıdır. Ama biz ülkemizin hangi meselesi olursa olsun bizzat sahaya çıkıyoruz, bizzat sahada meselelerle ilgileniyoruz” dedi.

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz