Bakan Kasapoğlu "Esports Business Zirvesi"ne video mesaj gönderdi:

NotHaber

por ekosistemine dahil olması bu anlamdaki birikimlerini bir araya getirmesi sektör için de önemli bir artı." şeklinde konuştu.

Türkiye'nin pek çok alanda olduğu gibi e-spor alanında da gelişmeleri yakından takip ettiğini aktaran Bakan Kasapoğlu şunları kaydetti:

"Gerek federasyon gerekse de ilgili kulüpler vesilesiyle bu sürecin en ciddi şekilde takip edilmesi ülkemiz açısından birtakım avantajları da beraberinde getiriyor. Ülkemizin en büyük umudu gençlerimiz. Tüm politikalarımızı gençlerimiz için ve gençlerimizle birlikte, ilkesiyle hayata geçiriyoruz. Geçlerin çağın tüm imkanlarından doğru bir biçimde faydalanması bizler için en büyük öncelik. Onların talepleri onların arzuları bizler için çok önemli. Değişen bir çok trende uyum sağlayabilmeleri için hem spor hem de gençlik alanında özveriyle çalışıyoruz. Ülkemizdeki e-spor ekosisteminin geliştirme noktasında tüm paydaşların bir araya geldiği 3. E-spor Zirvesi'nin hem sektör hem de gençlerimiz için faydalı sonuçlar getireceğine inanıyorum."

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz