Bahçeli’ye göre NATO güven vermiyor!

Bahçeli’ye göre NATO güven vermiyor!

MHP Lideri Bahçeli, NATO Zirvesi çerçevesinde müttefiklerin güven vermediğini vurgulayarak “15 Temmuz’da başkentimiz bombalanırken, güney sınırında PKK devleti kurulurken NATO neredeydi?” diye konuştu.

Partisinin meclis grup toplantısında konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, Nato Zirvesi’ni değerlendirdi. Bahçeli, NATO’daki müttefiklerin başta ABD olmak üzere özellikle YPG/PKK’ya verdiği desteği eleştirdi.

“AFRİN’DEKİ SALDIRI ABD SİLAHLARIYLA OLDU”

Geçtiğimiz günlerde Afrin’de yapılan saldırının ABD’nin YPG/PKK’ya verdiği Grad füzeleri ve toplarla yapıldığını hatırlatan Bahçeli “Aklı sıra dünya demokrasilerini bir araya getirmeyi amaçlayan Biden, Grad füzelerinin PKK’nın eline nasıl geçtiğiyle ilgili bir durum tespiti yapmış mıdır?” diye konuştu.

“F-35’LERİ GASP ETTİLER”

S-400 tartışmalarına da değinen Bahçeli, “Rusya'dan silah almayın diyorlar. Tamam da ihtiyaç duyduğumuz silahları siz verdiniz mi? Üretiminde ortak olduğumuz ve parasını peşinen ödediğimiz F-35'leri gasp ederken aklınız neredeydi? Neyin peşindeydiniz?” diye sordu.

“DOĞU AKDENİZ’DE MÜNHASIR EKONOMİK BÖLGE İLAN EDİLSİN”

Türkiye’nin Doğu Akdeniz'de attığı adımlarından bazı ülkelerin rahatsız olduğunu anımsatan Bahçeli “Varsın rahatsız olsunlar. Onları rahatsız etmek bize düğün bayramdır. Hatta münhasır ekonomik bölge ilanı etmek için de fazla beklemeye gerek kalmamıştır” şeklinde konuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz