Bahçeli Soylu’ya sahip çıktı, “Kürt'ten terörist olmaz” dedi

Bahçeli Soylu’ya sahip çıktı, “Kürt'ten terörist olmaz” dedi
NotHaber

MHP Lideri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sahip çıktı, “Kürtten terörist olmaz, teröriste Kürt denemez” diye konuştu.

Partisinin meclis grup toplantısında konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun itibar suikastına uğradığını belirterek “Soylu’ya yapılan siyasi linç girişimlerini kaygıyla izlediğimizi, asla ve asla kabul etmediğimizi tarihe not olarak düşmek istiyorum. Kim demiş sayın Soylu yalnız diye! Gece demeden gündüz demeden bölücü terörle mücadele eden mert bir devlet adamıdır” diye konuştu.

SÜLEYMAN SOYLU’YA TAM DESTEK

Süleyman Soylu’ya desteğini yineleyen Bahçeli, “Terörle mücadeleyi dağda taşta, sınır içinde sınır ötesinde cesaretle yürüten bir hükümeti, bir bakanı, topyekun tüm güvenlik güçlerimizi 'ama, ancak, fakat' demeden ön şartsız destekledik, bundan sonra da destekleyeceğiz” şeklinde konuştu.

DEVLET BAHÇELİ: KÜRTTEN TERÖRİST OLMAZ

Konuşmasında Kütlere de değinen Bahçeli, “Kürt’ten terörist olmaz, teröriste Kürt denemez. Diyen varsa bu milletin evladı olamaz. Zira terörün inancı, yöresi, etnik kökeni, mezhebi, ahlaki bahanesi olmaz, olmayacaktır. Terörist PKK’dır, KCK’dır, PYD’dir, YPG’dir, FETÖ’dür, DEAŞ’tır, DHKP-C’dir. Kürt kökenli kardeşlerimin terör örgütleriyle hiçbir bağ ve bağlantısı yoktur, 'var' diyen çıkarsa biliniz ki vatan hainidir” dedi

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz