Bahçeli: Seçime 754 gün kaldı!

Bahçeli: Seçime 754 gün kaldı!
NotHaber

Muhalefetin erken seçim talebine değinen MHP Lideri Bahçeli, Türkiye’nin erken seçim gündemi olmadığını vurgulayarak “Bugünden itibaren de seçimlere 754 gün kalmıştır” dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında, muhalefetin Erken Seçim talebini değerlendirdi. Bahçeli, cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin Haziran 2023’te yapılacağını hatırlatarak “Bugünden itibaren de seçimlere 754 gün kalmıştır” diye konuştu.

“TÜRKİYE’NİN ERKEN SEÇİM GÜNDEMİ YOK”

Her fırsatta erken seçim talebini dile getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da yüklenen Bahçeli, “Bir an önce seçime gidilmesini istiyor. Belli ki acelesi var. Sayın Kılıçdaroğlu fazla zorlama, fazla hesap hatası yapma, ülkemizin erken seçim diye bir gündemi yoktur. Bunu da kiralık aklından çıkarma" şeklinde konuştu

“KILIÇDAROĞLU, BİDEN’IN GAZINA GELME”

Kılıçdaroğlu’nu Biden’in dümen suyuna girmekle niteleyen Bahçeli, “Biden’ın gazına gelen, kanlı teknesine binen Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP’nin, erken seçim isteği sahibinin sesi, melanetin sözüdür. Türk milleti böylesi bir tuzağa kesinlikle düşmeyecektir” diyerek erken seçimin ülkeye yararı olmayacağını vurguladı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz