Bahçeli: İçişleri Bakanı yalnız değildir!

Bahçeli: İçişleri Bakanı yalnız değildir!
NotHaber

MHP Lideri Devlet Bahçeli, organize suç örgütü lideri Sedat Peker olayına atfen İçişleri Bakanı Soylu’nun yalnız olmadığını söyledi.

Partisinin meclis grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, organize suç örgütü Sedat Peker’in iddiaları ile mücadele eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya destek verdi. Bahçeli, İçişleri Bakanı’nın yalnız olmadığını vurgulayarak “İkazen diyorum ki hiç kimse İçişleri Bakanı'nın boynuna tasma geçiremeyecek kimsenin gücü yetmeyecektir. Hiç kimse TSK'nın onurlu komuta heyetine çamur atamayacaktır. TSK'nın ve İçişleri Bakanı'nın yalnız olmadığını ifade ediyorum” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE, VİDEOLARLA REHİN ALINAMAZ”

Meselenin devletin saygınlığı ve bekası olduğunu vurgu yapan Bahçeli “Herkes yerini bilmek zorundadır. Herkes ağzından çıkanlara dikkat etmekle mükelleftir. Türkiye'nin gündemi video ile rehin alınamaz. İftiralarla ele geçirilemez. Sayın Binali Yıldırım'ı evladıyla töhmet altında bırakmak müfteriliktir. Bu meselede tarafsız kalmak Türkiye'ye kast etmek için kullanılan çevrelere destek vermektir” dedi.

“HEDEF TÜRKİYEMİZDİR”

Yaşananların uluslararası bir operasyon olduğunu hatırlatan Bahçeli, “Türkiye'nin çevresindeki sinsi ve sisli kuşatma genişlemektedir. Asıl mesele gündemi işgal eden iddia ve isnatların taraftarlarından daha ötesidir. Yerli ve yabancı mihraklar tacizlerine, tahriplerine hız vermişlerdir. Herkesi uyarıyorum, hedef Türkiye'mizdir. Hedef milli birlikte ve huzur ortamımızdır. Bu menfur tezgâhın siyaset taşeronları, medya teşrifatçıları, suç ve terör örgütü temincileri vardır ve bellidir. Türkiye'nin üzerine gölge düşmesi, siyasi ve hukuki çözülme yaşaması konusunda alçak bir rekabet yaşanmaktadır. Amaç Türkiye'nin itibarını lekelemektir” diye konuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz