Bağdat Caddesi’nde kazalar bitmiyor!

Bağdat Caddesi’nde kazalar bitmiyor!
NotHaber

İstanbul’un en meşhur caddelerinden biri olan Bağdat Caddesi’nde yine bir kaza yaşandı. Aşırı hızlı olduğu iddia edilen bir araç bir kadına çarptı. Kazazede Güler Baykal ağır yaralı olarak yoğun bakıma alındı.

İstanbul'da Bağdat Caddesi'nde aşırı hızlı olduğu öne sürülen bir otomobilin 68 yaşındaki Güler Baykal'a çarptı. Baykal ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Baykal'ın ablası, "Bağdat Caddesi'nde çok sık kaza oluyor. Yetkililere sesleniyorum, ne olur bunun bir önlemini alsınlar" dedi. Kaza sonrası sürücü Bülent Kaya gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinin ardından daha sonra adliyeye sevk edildi.

YAŞLIKADININ DURUMU KRİTİK

Akşam saatlerinde yaşanan olayda Güler Baykal, caddeden karşıdan karşıya geçiyordu. Aşırı hızlı olduğu iddia edilen Bülent Kaya aracıyla 68 yaşındaki Baykal'a çarptı. Baykal yere savruldu, hızını alamayan otomobil 2 motosiklet, bank ve ağaca çarparak durabildi. Yaralanan Baykal ambulansla Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Baykal'ın durumu ağır.

“BAĞDAT CADDESİ’NDE ÇOK KAZA OLUYOR”

Hastaneye gelen Güler Baykal'ın ablası Yurdanur Ertürk, "Yoğun bakımda, durumu kritik. Beyin kanaması var ama ona müdahale edememişler. Kaburgasında, kalçasında kırıklar var” dedi. Diğer ablası Güngör Kırmızıgül ise "Bağdat Caddesi'nde çok sık kaza oluyor. Bu bir değil iki değil, devam etmesin. Yetkililere sesleniyorum ne olur bunun bir önlemini alsınlar" diye isyan etti.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz