Aşıyı yarına bıraktı bugün pişmanlık içinde

Aşıyı yarına bıraktı bugün pişmanlık içinde
NotHaber

Ankara Şehir Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yatan Kovid-19 hastası Yasin Yavaş, ’’ Ben aşı olmamıştım. Hep erteledim, havaya girdim, sonra olurum diyerek basite aldım. Hayatımla oynadım. Kimse aşısını ihmal etmesin” tavsiyesinde bulundu.

İçindekiler

Türkiye’de Koronavirüs salgınına karşı geniş kapsamlı hizmetlerin verildiği, Ankara Şehir Hastanesi’nin çatısı altında olan Genel Hastane’nin  yoğun bakım ünitesinde neredeyse tamamı aşı olmamış kişiler yer alıyor.

Hastaların yaşam mücadelesi verdiği anları görüntüledi.  Burada solunum sıkıntısı ve nefes darlığı sebebiyle yüksek akımlı oksijen cihazına bağlı şekilde tedavi gören 46 yaşındaki iki çocuk babası Yasin Yavaş, bir haftadır yoğun bakımda olduğunu, durumunun toparlanmaya başladığını söyledi.

KİMSE İHMAL ETMESİN 

Yavaş, aşı olmanın önemine dikkat çekerek, vatandaşlara çağrıda bulundu.  "Ben aşı olmamıştım. Hep erteledim, havaya girdim, sonra olurum diyerek basite aldım. Hayatımla oynadım. Kimse aşısını ihmal etmesin. Yemesin, içmesinler acil olarak aşılarını olsunlar. Yoksa hayatlarıyla oynarlar." dedi.

Yaşının ileri olmadığına dikkati çeken Yavaş, 11 ve 15 yaşındaki iki kızı ile eşini çok özlediğini belirterek, onu bekleyen ailesine, "Eşimi, kızlarımı çok seviyorum. Haftaya çıkacağım ve yanınıza geleceğim inşallah." mesajını paylaştı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz