Aşı olmayan hamile kadın koronavirüse yenildi!

Aşı olmayan hamile kadın koronavirüse yenildi!
NotHaber

Hatay'da koronavirüs tedavisi gören 8 aylık hamile Burcu Kırılmış, yaşamını yitirdi. Bebeği sezaryenle alınan Kırılmış'ın koronavirüs aşısı olmadığı belirtildi.

Hatay'ın Arsuz ilçesinde Koronavirüs tedavisi gören 8 aylık hamile Burcu Kırılmış, hayatını kaybetti. Bebeği sezaryenle alınan Kırılmış'ın koronavirüs aşısı olmadığı belirtildi.

Hatay'ın Arsuz ilçesinde 8 aylık hamile Burcu Kırılmış, 2 hafta önce fenalaşınca özel bir hastaneye kaldırıldı.Koronavirüs testi pozitif çıkan Kırılmış, durumu ağırlaşınca yoğun bakım servisine alındı.

Virüsün akciğerlerini sardığı tespit edilen Kırılmış, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

BEBEĞİN SAĞLIK DURUMU KRİTİK

Sezaryenle alınarak kuvöze konan kız bebeğinin ise sağlık durumunun kritik olduğu belirtildi.

Koronavirüs aşısı olmadığı öğrenilen Burcu Kırılmış'ın cenazesi, Nardüzü Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.

AŞI OLMAYAN ANNELER BEBEKLERİNİ GÖREMEDEN ÖLDÜ

Bursa'da da öğretmenlik yapan 8 aylık hamile Aysel Şentürk koronavirüs aşısı olmak istemeyen ve bir kız çocuğu dünyaya getiren Şentürk, doğumundan 10 gün sonra yaşamını yitirmişti.

Benzer bir olayda Edirne'de yaşanmıştı. Bebeğine zarar verir endişesi ile koronavirüs aşısı yaptırmayan 8,5 aylık hamile Pınar Pendicak koronavirüse yakalanıp, doğumundan 18 gün sonra yaşamını yitirmişti.

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz