Arkadaşının HES koduyla seyahat eden kovid hastası yakalandı!

Arkadaşının HES koduyla seyahat eden kovid hastası yakalandı!
NotHaber

Bodrum-İstanbul seferini yapan bir otobüste arkadaşının HES kodunu kullanarak seyahat eden bir Kovid-19 hasta yolcu yakalandı.

Aydın'ın Söke ilçesinde kovid hastası olduğu tespit edilen bir kişi otobüste seyahat ederken yakalandı. Koronavirüs hastası yolcunun arkadaşının HES koduyla seyahat ettiği belirlendi. Kovid hastası karantina süresini tamamlaması için Germencik Kredi Yurtlar Kurumu yurduna gönderildi.

KOVİD HASTASI OTOGARDA YAKALANDI

Koronavirüs hastası yolcu, Bodrum-İstanbul seferini yapan bir yolcu otobüsüne arkadaşının HES koduyla bilet aldı. Daha sonra seyahat etmeye başlayan yolcunun otobüsü alınan ihbar üzerine Aydın'ın Söke ilçesindeki orogarda durduruldu. Yapılan sorgulamada kovid hastası olduğu tespit edilen şahıs yeniden karantina aldına alındı.

3 BİN 150 LİRA PARA CEZASI VERİLDİ

M.Z.T adındaki şahsa 3 bin 150 lira para cezası verildi. Öte yandan otobüsteki yolcular, Sahte HES Koduyla yolculuk yapan şahsa hayatlarını tehlikeye attığı için tepki gösterdi. Otobüs firmasını da eleştiren yolcular, kontrollerin iyi yapılması gerektiğini belirterek "Rezil olduk. Kontroller daha sıkı yapılmalı" diye sitem ettiler. Tahliye edilen otobüs Söke Belediyesi ekipleri tarafından dezenfekte edildi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz