Arısoy: İBB inşaatı başlayan projeyi yarım bıraktı!

Arısoy: İBB inşaatı başlayan projeyi yarım bıraktı!
NotHaber

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) ihalesi yapılıp inşaatı başlayan ilçelerindeki bir yeşil alan projesini yarım bıraktığını söyledi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerinde bir projeyi yarım bıraktığını açıkladı. Büyükşehir Belediyesi’nin 2018 yılında ihalesi yapılan Kazlıçeşme Marmaray İstasyonu Çevre Düzenleme inşaatından vazgeçtiğini belirten Arısoy, ihalenin ardından 3 adadan oluşan işin 2 adasının İBB tarafından tamamlandığını, 2019'daki İBB yönetim değişikliği sonrasında inşaat alanındaki çalışmaların durdurulduğu belirtti.

EKREM İMAMOĞLU DA ŞANTİYE ALANINI ZİYARET ETMİŞTİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yarım bırakılan şantiye alanını ziyaret ettiğini de hatırlatan Arısoy, “Başkanın ziyaretiyle ümitlenmiştik ancak belediyeden gelen yazı ile projenin tamamlanmasından vazgeçildiği belirtildi” dedi.

İBB’NİN YARIM BIRAKTIĞINI ZEYTİNBURNU BELEDİYESİ TAMAMLAYACAK

İBB'nin Marmaray Çevre Düzenlemesi’nden vazgeçmesinin, Ulaştırma Bakanlığı ile uzaktan yakından hiçbir ilgisi olmadığına vurgu yapan Arısoy, “İBB kendisinden önce ihalesi yapılan bir yeri tamamlayamamıştır, tamamlamamıştır. Millet İttifakı'nın yönettiği CHP'li İBB, Zeytinburnu'na bir çivi daha çakamamış oldu. Biz başlattığımız gibi bitireceğiz. Çalışmalara başladık. Zeytinburnu'muza pırıl pırıl bir yeşil alan daha kazandıracağız” şeklinde konuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz