Antalya'da sokak ortasında palalı saldırı!

Antalya'da sokak ortasında palalı saldırı!
NotHaber

Antalya'da, Hilal Oktay Başaslan ve ailesi oturdukları sitede besledikleri sokak köpekleri nedeniyle palalı, sopalı, silahlı saldırıya uğradı.

Antalya'da Hilal Oktay Başaslan ve ailesi oturdukları sitede besledikleri sokak köpekleri nedeniyle palalı, sopalı, silahlı saldırıya uğradı. Başaslan'ın sosyal medyadan paylaştığı saldırı anına ilişkin görüntüler izleyenlere dehşete düşürdü.Gelecek Partisi Antalya Konyaaltı ilçe Kadın Kolları Başkanı Hilal Oktay Başaslan, eşi ve 12 yaşındaki kızı Konyaaltı Sarısu Mahallesi'nde silahlı, sopalı ve palalı bir grubun saldırısına uğradı. Başaslan'ın baktığı sokak köpekleri sebebiyle başlayan tartışma sonrası yaşanan saldırının görüntüleri izleyenleri dehşete düşürdü.

''PALA, SOPA VE SİLAHLA SALDIRDILAR''

Saldırı anını kayda alan Başaslan, görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak yaşadıklarını anlattı: "Bana 6. kattan cam fırlatan caniler, bu kez eşime, kızıma ve bana balkondan silahla ateş edip ardından aşağıya inip pala, sopa ve silah ile saldırdı. Eşimde kırık, bende kızımda kesikler mevcut."

''PALAYI BOĞAZIMA DAYADI''

Aleni bir şekilde palanın tersi ile eşinin kafasına vurulduğunu kaydeden Başaslan, "2 kişi eşime saldırıyor, 1 tanesi 12 yaşındaki kızımı sıkıştırıyor! Ben kızıma koşarken, bir palalı da benim boğazıma koyuyor palayı 'seni burada keserim' diyor, hepsinin görüntüleri mevcut" ifadelerini kullandı.

''ÖLMEMİZ Mİ LAZIM''

Başaslan, paylaşımında "Polislerin yanında da tehdit devam etti ayrıca biz bu saate kadar hastanelerde, ifadelerdeyken onlar ifadeye bile götürülmedi henüz! Ölmemiz mi lazım!" dedi.Saldırganların görüntülerde polislere de küfür ettiği dediği duyuluyor.Başaslan yaşanan saldırının nedenine ilişkin ise şunları kaydetti:"Olayların çıkış sebebi G.Ş isimli, özel eğitim merkezinde öğretmenlik yapan ve köpeklere elektro şok ile saldıran site yöneticisi! Bu görüntüleri yayınlamadım belki düzeltiriz dedim ama insan değiller. Site Whatsapp grubunda bu palalı ve silahlı şahısları üstümüze salan kişi!"

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz