Ankara’daki tehlikeli gerilim!

Ankara’daki tehlikeli gerilim!
NotHaber

Ankara'nın Altındağ ilçesinde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada yaralanan 2 kişiden 1'i öldü. Yabancı uyruklu olan 2 şüpheli sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Alınan bilgilere göre, Altındağ ilçesindeki Battalgazi Mahallesi'nde bir parkta iki grup arasında bıçaklı kavga çıktı. Henüz sebebi bilinmeyen kavgada 2 kişi yaralandı. Bıçakla ağır yaralanan 18 yaşındaki Emirhan Yalçın kaldırıldığı Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

GENÇ EMİRHAN TOPRAĞA VERİLDİ

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı ile AK Parti İlçe Başkanı Fatih Bildik, hastaneye gelerek, Yalçın'ın ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi. Daha sonra Emirhan Yalçın'ın cenazesi, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu Ankara Grup Başkanlığına götürüldü. Ardından Yalçın için Çubuk ilçesindeki Fatih Camisi'nde cenaze namazı kılındı.

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca olaya ilişkin, halk arasında endişe, korku ve paniğe yol açan haber ve sosyal medya sitelerindeki paylaşımlarla ilgili de Türk Ceza Kanunu’nun 213. maddesi gereğince ayrı bir soruşturma başlatıldı. Olay bütün yönleriyle araştırıldığı, her iki soruşturmanın da titizlikle sürdürüldüğü kaydedildi.

Kavgaya ilişkin gözaltına alınan yabancı uyruklu Y.A. ile A.M.A. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye getirildi. Soruşturmayı yürüten savcıya ifade veren zanlılar, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince "kasten adam öldürme" suçundan tutuklandı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz